لقمه: گوشت یکی از مواد اولیه بسیاری از غذاها است که معمولاً طعم آن در میان بقیه مواد گم می شود. یکی از غذاهایی که می توان از طعم آن لذت برد، پنکیک گوشت است که طعم گوشت را می توان در آن احساس کرد.
مواد اولیه :
آرد یك پیمانه
شیر یك پیمانه
تخممرغ یك عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن مایع یك قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
گوشت چرخكرده 250 گرم
تخممرغ آبپز یك عدد
پیاز یك عدد
رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری
خیارشور ریزشده به میزان لازم
نمك، فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز تفت داده نمك، فلفل، ادویه و ربگوجهفرنگی را اضافه كرده و هم میزنیم سپس یك پیمانه آب افزوده و میگذاریم بپزد تا به روغن بیفتد. بعد از روی حرارت برداشته جعفری خردشده، خیارشور و تخممرغ رنده شده را با آن مخلوط میكنیم و میگذاریم سرد شود. آرد، نمك، فلفل، تخممرغ، روغن مایع و شیر را كمكم مخلوط و هم زده تا مایه یكدست شود بعد تابه كوچكی را چرب كرده روی حرارت داغ میكنیم هر دفعه یك ملاقه كوچك از مواد را در تابه ریخته تا یك طرف پنكیك برشته شود سپس طرف دیگر آن را هم برشته میكنیم تا مواد پنكیك تمام شود. لابهلای پنكیكها مایه گوشت را ریخته و پنكیكها را روی هم میگذاریم تا مواد تمام شود، ورقه آخر پنكیك باید ساده باشد و بعد آن را تزئین میكنیم.