روش تهیه خورش گوجه سبز


لقمه: گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است که البته در انواع مختلفی چون مربا، ترشی و حتی خورش نیز مصرف می شود.
مواد اولیه :

گوشت ماهیچه              نیم کیلوگرم
نعنا و جعفری                یک کیلوگرم
گوجه‌سبز                     یک کیلوگرم
پیاز داغ                        سه قاشق سوپخوری
روغن                          150 گرم
زردچوبه، نمک و فلفل     به میزان لازم


طرز تهیه:

گوشت را ریز خرد کرده، با پیاز داغ تفت می‌دهیم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار لیوان آب می‌گذاریم بپزد. سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت می‌ریزیم و بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد. قبل از این‌که خورش را از روی حرارت برداریم گوجه‌سبزها را شسته و به خورش اضافه می‌کنیم تا بپزد. این خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهیه می‌شود.
این خورش را میت وانید با پلو سرو کنید.
در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ خرداد
کدخبر:1060منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ هفتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1060.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر