لقمه: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در تمام ایران طرفدار دارد.
مواد اولیه :
پیاز یك عدد
گوشت گوسفند یا گوساله 300 گرم
كرفس 400 گرم
سبزی (نعنا، جعفری و برگ كرفس) 100 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن و آب به میزان لازم
آبغوره در صورت تمایل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد كرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خورشی خرد كرده و همراه با پیاز تفت دهید. ادویه را اضافه كرده و با مقداری آب بگذارید گوشت یكی، دو ساعت بپزد. كرفس را پس از شستن به قطعات متوسط برش زده و با سبزیهای خردشده كمی تفت داده و به مواد گوشتی اضافه كنید. در صورت تمایل یك الی دو قاشق سوپخوری آبغوره ریخته و بگذارید تا خورش بجوشد و جا بیفتد.
نكته: میتوانید در صورت تمایل یك قاشق مرباخوری رب گوجهفرنگی هم بریزید.