لقمه: به یکی از میوه هایی است که در فصل بهار به بازار می آید و طرفداران بسیاری هم دارد. این میوه به صورت های مختلفی چون خورش مصرف می شود.
مواد اولیه :
گوشت گوسفندی 500 گرم
آلو خورشی 200 گرم
بِه 300 گرم
روغن مایع 100 گرم
لپه 150 گرم
پیاز سرخشده یك پیمانه
شكر دو قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 100 گرم
نمك، فلفل و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت خردكرده را خوب میشوییم و با مقداری روغن مایع همراه با پیاز داغ تفت میدهیم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقیقه حرارت میدهیم و رب و ادویه را اضافه میكنیم. میگذاریم با حرارت ملایم پخته شود، بِه ها را که قبلا در اندازه های یکسان برش داده ایم را اضافه كرده و آلوی خیس شده را نیز به مواد میافزاییم تا زمانی كه خوب بپزد. شكر و آبلیمو زده و به مدت یك ربع آرام میجوشانیم تا طعم آلو و آبلیمو داخل خورش برود و سپس آن را با پلو سرو میكنیم.