پخت زولبیا و بامیه در کارگاه


به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه داران در این ایام تبدیل می شود 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
کدخبر:10626منبع:میزانتاریخ انتشار:۱۳۹۶ هشتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10626.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر