با خوردن سالاد کاسنی از آلزایمر جلوگیری کنید


پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان داده است مصرف سالاد کاسنی به همراه وعده ناهار از ابتلا به آلزایمر در دوران میانسالی و کهنسالی تا حد چشمگیری جلوگیری می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جدیدترین مطالعات محققان نشان داده است، مصرف سالاد کاسنی همراه با وعده ناهار موجب جلوگیری از ابتلا به آلزایمر و فراموشی می‌شود. 

 

تحقیقات دانشمندان هم‌چنین نشان داده، اسید اوریک موجود در سبزی کاسنی از تولید نوعی سم در مغز که منجر به فراموشی می‌شود، جلوگیری می‌کند. 

 

مصرف روزانه یک بشقاب سبزی از بروز بیماری فراموشی در دوران میانسالی و کهنسالی جلوگیری می‌کند، علاوه بر این سبزیجات مملو از ویتامین E هستند که این موجب افزایش قدرت حافظه نیز می‌شود. 

 

اگر افراد روزانه به مقدار کافی سبزیجات مصرف کنند با افزایش سن میزان فراموشی در آنان کاسته خواهد شد؛ سالاد کاسنی باید به همراه وعده ناهار مصرف شود تا بیشترین تأثیرگذاری را داشته باشد.

 

وجود اسید اوریک در این نوع سبزی برای بدن مفید است زیرا همانند آنتی اکسیدان عمل می‌کند و با تأثیری که بر روی مغز می‌گذارد مانع از ابتلا به آلزایمر در دوران پیری می‌شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
کدخبر:10691منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۵ بيست و هفتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10691.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر