کاهش خطر سکته با مصرف کمتر نمک


پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر زهرا عبدالهی گفت: مطالعات نشان داده است، کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ در صدی بیماری عروق کرونر می شود.

 

وی افزود: مطالعات دیگری نیز نشان داده است که با کاهش ۲۵ درصدی مصرف نمک، ریسک بیماری های قلبی عروقی به میزان ۲۵ درصد کاهش می یابد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
کدخبر:10711منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۵ سي ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10711.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر