در صورت تأمین اعتبارسطح گلخانه‌های کشور ۵برابر میزان فعلی خواهد شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه توسعه کشت های گلخانه ای وزارت جهاد گفت: براساس برنامه اقتصاد مقاومتی، در صورت تأمین اعتبار و انجام اقدامات لازم تا افق ۱۴۰۴، سطح گلخانه‌های کشور ۵برابر میزان فعلی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، داریوش سالم‌پور در گفتگویی اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار رسمی تا پایان سال ۹۴ سطح گلخانه‌های کشور حدود ۱۰ هزار هکتار است که از این میزان ۷۲۵۳ هکتار آن به محصولات سبزی و صیفی مربوط می‌شود.

 

وی با بیان اینکه ۲۲۶۴ هکتار از سطح گلخانه‌ها به گل و گیاهان زینتی اختصاص دارد، افزود: حدود ۲۹۵ هکتار نیز مربوط به کشت توت‌فرنگی و مابقی آن نیز مربوط به سایر محصولات از جمله نهال، نشاء و ... است.

 

سالم‌پور با اشاره به اینکه عمده محصول گلخانه‌ای کشور خیار است، تصریح کرد: ۵۸۰۰ هکتار از سطح گلخانه‌های کشور به کشت خیار مربوط می‌شود.

 

به گفته وی، ۵۷۸ هکتار از گلخانه‌های کشور به کشت گوجه‌فرنگی، ۴۰۵ هکتار مربوط به انواع فلفل و ۱۳۵ هکتار مربوط به کشت بادمجان اختصاص دارد.

 

سالم‌پور ادامه داد: ۳۳۵ هکتار از سطح گلخانه‌های کشور نیز مربوط به سایر محصولات است.

 

وی افزود: تولیدات سبزی و صیفی گلخانه‌ای کشور بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن و تولید خیار گلخانه‌ای ما حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار تن است، ضمن اینکه ۱۵۰ هزار تن گوجه‌فرنگی، ۵۵ هزار تن فلفل، ۲۰ هزار تن بادمجان و ۳۲ هزار تن سایر سبزیجات گلخانه‌ای در کشور ما تولید می‌شود

 

به گفته این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی، براساس برنامه اقتصاد مقاومتی، در صورت تأمین اعتبارات و انجام اقدامات لازم تا افق ۱۴۰۴، ۴۸ هزار هکتار به سطح گلخانه‌های کشور افزوده می‌شود و بنابراین سطح گلخانه‌های کشور به ۵۸ هزار هکتار (۵ برابر میزان فعلی) خواهد رسید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن
کدخبر:10764منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۵ سيزدهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10764.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر