دستورالعمل بهداشت محیط ماه رمضان ابلاغ شد


پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت وزارت بهداشت، دستورالعمل بهداشت محیط در مراسم معنوی ماه مبارک رمضان را به معاونت بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر علی اکبر سیاری با تاکید بر اینکه حفظ و ارتقای سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان نیازمند کنترل عوامل محیطی محل های برگزاری مراسم مرتبط با ماه مبارک رمضان از جمله آب مصرفی، مواد غذایی و بهداشت محیط محل است، برنامه ریزی لازم به منظور کنترل عوامل محیطی تمامی مراکز و اماکن را ضروری دانسته است.

 

در این دستورالعمل، برانجام هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی به ویژه با سازمان تبلیغات اسلامی و هیات های امنای مساجد و اماکن متبرکه محل برگزاری مراسم مذکور و هماهنگی لازم با سایر دستگاه ها و سازمان ها و تشکل های مردمی از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی، مراجع قضائی، سازمان دامپزشکی و اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی تاکید شده است.

 

سیاری، از معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی خواسته شده است ضمن اشاره به اطلاع رسانی عمومی و همچنین مستند سازی مستمر از فعالیت ها بر توجه ویژه به ثبت فعالیت های اجرایی برنامه در سامانه جامع مدیریت بازرسی و گزارش دهی مستمر طبق برنامه ابلاغی تاکید شده است.

 

همچنین در این دستورالعمل بر ضرورت توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در محل های برگزاری مراسم ، توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه و طبخ غذا به ویژه شیرینی های سنتی ازجمله زولبیا و بامیه ، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا و استفاده از نمک تصفیه شده ید دار و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و نیز توجه ویژه به ایمنی مواد غذایی از جمله میزان، نوع نمک و میزان و نوع روغن و مواد اولیه سالم مورد استفاده در تهیه غذا تاکید کرده است.

 

براساس این دستور العمل، رعایت بهداشت فردی دست اندرکاران مواد غذایی (خوراکی و آشامیدنی) و نیز استفاده از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی و یا آلومینیومی ضروری است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد
کدخبر:10767منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۶ اول خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10767.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر