لقمه: باسلوق یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که البته بهار نارنج و گل سرخ یکی از انواع آن است.
مواد اولیه :
شكر یك پیمانه
مربای گل سرخ و بهار نارنج از هر کدام 1/4پیمانه
آب دو پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
رنگ خوراكی قرمز به میزان لازم
پودر نشاسته گندم نصف پیمانه
فویل آلومینیوم به میزان لازم
جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل نصف پیمانه
گردو نخ كشیده شده به میزان لازم (حدود 18 عدد نیمه)
طرز تهیه:
نشاسته را در یك پیمانه آب حل كنید. شكر را با یك پیمانه آب دیگر روی حرارت گذاشته تا به جوش آید سپس نشاسته حل شده را اضافه و مدام هم بزنید تا سفت و از ظرف جدا شود. پودر ژلاتین را در كمی آب حل كرده (به طریق بن ماری) و به نشاسته اضافه كنید و بعد از اینكه دوباره جوش آمد روی شعله ملایم قرار دهید. سپس جوهرلیمو را اضافه كرده ومرتب به هم بزنید تا سفت شود اكنون باسلوق را از روی حرارت برداشته به دو قسمت تقسیم كنید و یكی را با گل سرخ و كمی رنگ قرمز و دیگری را با بهار نارنج مخلوط كرده و هر كدام را جداگانه روی حرارت گذاشته دوباره هم بزنید تا كاملا سفت شود. بعد از اینكه خنك شد دو عدد فویل را پهن كرده و روی هر كدام را پودر نارگیل بپاشید حالا مواد را كه مثل ماست چكیده سفت شده جداگانه روی آن پهن كرده و گردو را در میان آن ردیفی بچینید و به كمك فویل باسلوق را رول كنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار داده تا ببندد. باسلوق را پس از خنك شدن به صورت دلخواه برش بزنید.