پایگاه خبری لقمه: مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی می باشد که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد. با درست کردن این غذا طعم و مزه ای متفاوت را تجربه می کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مجبوس آشنا می شوید.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی می باشد که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد. با درست کردن این غذا طعم و مزه ای متفاوت را تجربه می کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مجبوس آشنا می شوید.
طرز تهیه غذای عربی « مجبوس »
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج: ۴ پیمانه
مرغ: ۴ تکه
پیاز: ۱ عدد، نگینی ریز شده
گوجه فرنگی: ۵ تا ۴ عدد رنده شده
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
رازیانه: ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه نکوبیده: ۱ قاشق مرباخوری
میخک درسته: ۳ تا ۵ عدد
چوب دارچین: ۲ عدد
هل درسته: ۵ دانه
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله ۱ – تکه های مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، ۳ عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود بطوریکه آب آن تمام نشود.
مرحله ۲ – مرغ ها را پس از پختن از آب آن جدا کرده و آب باقیمانده را برای پخت برنج کنار بگذارید. ( ادویه های درسته را از آب مرغ جدا نکنید تا هنگام پخت برنج طعم و مزه مطبوعی بخود بگیرد.)
مرحله ۳ – تخم گشنیز، رازیانه، میخک و زیره سبز را با یکدیگر آسیاب کرده و کنار بگذارید.
مرحله ۴ – برنج را که از قبل شسته و خیس کرده اید با آب مرغ پیمانه کرده و روی حرارت گذاشته تا آب مرغ بخورد برنج برود.
مرحله ۵ – مرغ ها را بهمراه ۱ قاشق چایخوری از ادویه های آسیاب شده لا به لای برنج داده و دم کنید، یعد از اینکه برنج دم کشید آنرا در ظرف مورد نظر کشیده و سرو نمائید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست