هپاتیت
غذاهایی كه باید از آنها اجتناب كنید!


پایگاه خبری لقمه: غذا هایی که به دلایلی به سیستم بدن شما آسیب می رسانه را استفاده نکنید

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، الكل :مهم ترین تغییر برای افرادمبتلا به هپاتیت حذف كامل الكل از زندگیشان است.

 

گندم و گلوتن: گلوتن باعث التهاب زیاد می شود.به دلیل اینكه ما توانایی هضم آن را نداریم.علاوه بر این  ،دانه های اصلاح شده ژنتیكی حاوی گلوتن بیشتری هستند.

بیشتر گندم مورد استفاده در تهیه آرداز لحاظ ژنتیكی به آفت كش ها و شرایط متفاوت آب و هوایی مقاوم شده اند. بنابراین این گندم ها هضم سخت تری دارند و سبب التهاب بیشتر می شوند.

بنابراین رژیم غذایی فاقد گلوتن برای بهبود وضعیت كبد شما مفید است.

 

آب شیر: آب شیر شما ممكن است شامل مواد سمی ؛ از جمله فلزات سنگین ،كلر،فلوراید،مواد شیمیایی معدنی و تركیباتی كه كبد قادر به پردازش آن ها نیست باشد.

حتی استحمام هر روز سبب جذب سموم از طریق پوست و استنشاق آن ها از طریق ریه ها می شود.به طور واضح آب تصفیه شده از آب شیر بهتر است.توجه به طعم آب و در نظر گرفتن آب مناسب برای مصرف خود و خانوادتان مهم است.برای امنیت بیشتر،ممكن است از آب های آشامیدنی و آب های معدنی عرضه شده در فروشگاه ها استفاده كنید.آب مقطر نیز گزینه ی دیگر برای مصرف است؛اما برخی بحث ها در رابطه با سود و ضرر آن وجود دارد؛بنابراین ممكن است شما مایل به استفاده از آب مقطر در حد اعتدال باشید.

 

تنقلات:این ها غذاهای مورد علاقه ما هستند؛ولی تنقلات منبع غذایی خوبی برای بدن ما نیست و اغلب آن ها دارای موادی مانند چربی زیاد ، شكر ،كالری بالا و مواد شیمیایی و مواد افزودنی كه ما سعی داریم از مصرف آن ها دوری كنیم ؛هستند.

كبد بیچاره ما نیاز به این استرس ندارد.

 

آرد سفید:

آرد سفید با فرآوری شیمیایی سفید شده است؛بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی را در طول فرآیند از دست داده اند(حدود٧٨درصد)

 هنگامی كه ما از این محصول شیمیایی تغییر یافته استفاده میكنیم ؛باید مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن رابه آن اضافه كنیم.

این روش برای استفاده از غلات و آرد فاقد گلوتن است.

روغن های هیدروژنه تصفیه شده :یكی دیگر از تركیباتی هستند كه متابولیزه كردن آنها برای كبد سخت است. روغن زیتون خالص و روغن تخم كتان(فلكسید) میتوانند جایگزین مناسبی باشند.

فرآورده های لبنی: این فراورده ها هضم سختی دارند. به دلیل اینكه افراد دچار بیماری های كبدی به خصوص سیروز بیشتر در معرض رشد بیش از حد فلور باكتریایی روده ای قرار دارند، احتمال بروز علائم عدم تحمل لاكتوز شیر در آنها بیشتر است. به علاوه عده ای از متخصصین معتقدند مصرف فراورده های لبنی خود باعث تشدید رشد باكتری در روده افراد مشكلات كبدی میشود.

آبمیوه ها:این نوشیدنی ها حاوی مقادیر بالای شكر هستند. شكر یك شوك برای كبد، عامل استرس برای پانكراس و فرایند هضم و سوخت ویروس هپاتیت C است.

شیرین كننده های مصنوعی: وقتی صحبت از مصنوعی بودن آن میشود میتواند بیانگر خطرش باشد! این نوع مواد به عنوان بار اضافی برای كبد محسوب میشوند و هضم آنها برای كبد بسیار دشوارتر از قندهای ساده است. 

غذاهای فراوری شده:همه ما میدانیم غذاهای فراوری شده شامل مواد اولیه مصنوعی،پركننده ها،مواد نگهدارنده و مواد شیمیایی اند و این به ما نشان میدهد كه برای سلامتی مضر هستند.

 

تهیه کننده: نیكی بهرام پور-غزال میرزایی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۵ شنبه ۳۰ بهمن
کدخبر:10811منبع:اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است تاریخ انتشار:۱۳۹۵ سي بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10811.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر