دمنوش های انرژی زا را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف دمنوش ها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. ما هم در این مطلب قصد داریم شما را با دمنوش های انرژی زا و نیروبخش آشنا کنیم.

طرز تهیه چای دارچین

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، برای تهیه چای دارچین، سه قطعه چوب دارچین را در یک قوری به مدت طولانی حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه دم کنید. چای دارچین بسیار گرم و نیروبخش بوده، و دارای خاصیت ضد سرماخوردگی است. می توانید به چای دارچین مقداری لیموی تازه اضافه کرده و آن را با اندکی عسل شیرین کرده و بنوشید.

از جمله خواص دارچین می توان به کاهش درد کمر، پا و مفاصل اشاره کرد. دارچین از دلهره و بوی بد دهان می کاهد و باعث افزایش فشارخون شده و سردی مزاجی را رفع می کند. دمنوش دارچین محرک اعصاب است و به دلیل طبیعت گرم و خشکی که دارد، قوای جسمانی را افزایش می دهد. لازم به ذکر است که انواع دمنوش زیره سیاه، گزنه، سنبل الطیب، نعنا، زنجبیل و هل نیز این خواص را دارند.

 

طرز تهیه دمنوش سیب

برای تهیه دمنوش سیب می توانید از پوست سیب استفاده کنید. دارچین، زنجبیل و پوست سیب را مانند چای به مدت نیم ساعت دم کنید. دمنوش سیب، دمنوشی انرژی زا و سرشار از ویتامین است.

 

طرز تهیه دمنوش مرکبات

برای تهیه دمنوش مرکبات، چای سبز، آویشن خشک، پوست لیمو و پرتقال را به نسبت مساوی را با هم مخلوط کرده و در یک قوری آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و در آخر کمی آب لیمو در آن بچکانید.

دمنوش مرکبات دارای خواص زیادی است از جمله خاصیت ضدسرماخوردگی، کم کردن فشار و غلظت خون، کمک به عملکرد مطلوب کبد، انرژی زایی و برطرف کنندگی خستگی را دارا می باشد. این دمنوش غنی از آنتی اکسیدان است و به افزایش سطح ایمنی بدن کمک کرده و مقوی اعصاب است.

 

دمنوش گل گاوزبان

دمنوش گل گاوزبان ضمن اینکه آرامبخش و نشاط آور بوده و باعث باز شدن رنگ رخسار می شود. این دمنوش تنگی نفس، گلودرد، دلهره و وحشت را از بین می برد و از غم و غصه می کاهد.

مصرف گل گاوزبان با عسل برای رفع تنگی نفس تجویز می شود و چون گفته شده حاوی منیزیم است از سرطان پیشگیری می کند. از دیگر خواص گل گاوزبان، تقویت قلب و اعصاب و جلوگیری از تپش قلب است. همچنین تقویت کننده کلیه و پیشگیری کننده از ورم و عفونت است و به دفع سنگ کلیه کمک می کند. مصرف این دمنوش برای زنان باردار و کودکان توصیه نمی شود.

 

 

طرز تهیه دمنوش برگ و میوه به

به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری معمولی از به (که به صورت خشک شده در عطاری ها موجود است، و یا می توانید خودتان با خلال کردن به تازه، و کمی تفت دادن بدون روغن، داخل ماهیتابه، آن را در منزل درست کنید و داخل شیشه در بسته نگهداری کنید) را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. اگر به کاملا شیرین باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.

دمنوش برگ و میوه به، نسبت به سایر دمنوش ها معطرتر و خوشرنگ تر از سایر دمنوش ها و بهترین نوع آن است. این دمنوش، سرفه خشک را درمان می کند، آرامبخش، باعث تقویت قوای مغزی و نیز مقوی قلب و کاهش دهنده استرس و نشاط آور است. از خواص دیگر آن تقویت قلب، کبد، معده، اعصاب، رفع کننده بوی بد دهان، ضدسرماخوردگی و التیام دهنده سردردهای مزمن است و به هضم غذا کمک می کند.

یک دمنوش مخلوط انرژی زا

این دمنوش می تواند شامل گشنیز، هل، دارچین، زنجبیل، میخک و جینسینگ باشد. جنسینگ نیروزا و مقوی است و به عنوان گیاه جوانی در جهان شهرت دارد و در بهبود حافظه و نشاط و تقویت قوای ذهنی و جسمی مؤثر است. میخک مقوی مغز است و از سرطان جلوگیری می کند. زنجبیل نیروبخش و مقوی معده و هل، معطر و مقوی بدن و دارچین نیز شادی آور است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
کدخبر:10826منبع:آکا ایرانتاریخ انتشار:۱۳۹۵ بيست و هشتم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10826.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر