روزنامه دیلیمیل به مناسبت تاجگذاری ملکه انگلیس در شصتمین سالگرد نشستن او بر اریکه فرمانروایی انگلیس نگاهی داشته است به پارهای از اسرار زندگی اشرافی ملکه انگلیس.
به گزارش لقمه در گزارشی که دیلی میل از برخی از اسرار زندگی ملکه انگلیس منتشر کرده بود، به غذاهای ویژهای که ملکه در طول سفر خود مصرف میکند اشاره کرده است.
بر اساس این گزارش قبل از هر سفر طولانی مدت ملکه به کشوری دیگر تیمی متشکل از معاون خصوصی، ندیمه مخصوص ملکه، معاون مطبوعاتی و افسر پلیس او از محل مورد نظر بازدید به عمل می آورند تا برنامههای ملکه را تنظیم کرده و هر گونه مشکل احتمالی را از بین ببرند.
یکی از مواردی که این تیم موظف به بررسی آن است آب و هوای احتمالی آن منطقه و غذاهایی است که ملکه میل میکند. تمام لیست غذاهای پیشنهاد شده به شخص ملکه تحویل داده میشود تا خود او آنها را تأیید کند.
پرسنل مخصوص ملکه باید اطمینان حاصل کنند که هیچکدام از غذاها یا نوشیدنیهایی که ملکه میخورد و می نوشد دمای بدن او را بالا نمیبرند.
در صورتی که معده ملکه ناراحت باشد، غذاهای محلی سفارش داده نمیشوند. غذاهایی مانند خرچنگ، صدف، میگو و غذاهایی از این قبیل نیز جزو غذاهایی هستند که ملکه اصلا نمیخورد.
اما حتی با این برنامهریزیهای دقیق، گاهی اوضاع بر وفق مراد پیش نمیرود. در اولین سفر ملکه به بلیز در سال ۱۹۸۵ به وی یک غذای مخصوص محلی به نام «جیبنات» پیشنهاد شد.
ملکه بعد از اینکه یک یا دو گاز به غذا زده بود متوجه شد که غذای مورد نظر یک موش بزرگ بوده است.
ملکه هنگام سفر چندین بسته آب منطقه «مالورن» با خود حمل میکند. ضمن اینکه وی مقادیر زیادی چای «ارل گری» با خود همراه میبرد که چای مورد علاقهاش است و شرکت «تویینینگز» آن را به طور اختصاصی برای ملکه ساخته است.