پایگاه خبری لقمه: زنیان، گیاهی با خواص فراوان است. دانههای آن که طعم و بوی قوی دارد، حاوی پروتئین، چربی، ماده معدنی، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، تیامین، ریبوفلاوین، فسفر، آهن و نیاسین است. در ادامه مطلب به بخشی از خواص این گیاه اشاره میشود.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زنیان، گیاهی با خواص فراوان است. دانههای آن که طعم و بوی قوی دارد، حاوی پروتئین، چربی، ماده معدنی، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، تیامین، ریبوفلاوین، فسفر، آهن و نیاسین است. در ادامه مطلب به بخشی از خواص این گیاه اشاره میشود.
مصرف یک قاشق غذاخوری زنیان همراه با یک قاشق زیره و مقداری پودرزنجبیل، سوءهاضمه و ریفلاکس معده را رفع می کند.
زنیان برا ی کاهش درد کلیه و از بین بردن سنگ مفید است.
مصرف زنیان با آب ولرم، برطرف کننده سرماخوردگی است و بخور آن، گرفتگی بینی را برطرف می کند.
ضماد تهیه شده از آب و زنیان آسیاب شده را روی قسمت هایی از بدن که خارش دارد، قرارد هید تا ناراحتی رفع شود.
برای پیشگیری از خونریزی بیش از حد و نامنظمی قاعدگی، مقداری زنیان را با کمی آب در کوزه سفالی بریزید و روز بعد میل کنید.
ماساژ دادن با روغن آن، درد آرتریت را کاهش می دهد.
برای درمان و رفع اسهال و اسهال خونی، روزانه زنیان خیس شده در آب را میل کنید.همچنین مخلوطی از پودر زنیان و ماست را به صورت بمالید و بگذارید مدتی بمانداین امر باعث کمرنگ شدن لکه ها خواهد شد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست