چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس


پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع زیاد ماده ای به نام اسید اوریک در بدن ایجاد شده و میتواند موجب بروز علائمی مثل درد و تورم در مفاصل شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، تشکیل کریستال های اسید اوریک در مفصل موجب میشوند تا سلول های ایمنی بدن آنها را مهاجم تلقی کنند .بدنبال آن این سلول ها مواد شیمیایی خاصی بنام پروستاگلاندین و لوکوترین از خود ترشح میکنند که این مواد موجب ایجاد علائم التهاب در مفصل (درد و تورم) میشوند.

 

رسوب اسید اوریک در مفاصل میتواند در نهایت موجب تخریب آنها شود. سنگ کلیه و اختلال در عملکرد کلیه از دیگر عوارض این بیماری است.

 

این بیماری معمولا در سنین میانسالی بروز میکند و زمینه ارثی و خانوادگی دارد.

 

از علایم این بیماری درد شدید مفاصل به ویژه مفصل انگشت پا ,التهاب و سرخی این مفاصل را می توان نام برد.

توجه به نکات زیر در روند درمان این بیماری کمک دهنده می باشد

 

1. روزانه تا ۳۰ دقیقه فعالییت بدنی داشته باشید.

 

2. روزانه ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب بنوشید.

 

3. از مصرف مواد غذایی پورین دار پرهیز کنید.

 

4. مصرف این سبزیجات را در برنامه ی خود ممنوع کنید: اسفناج, بامیه,قارچ,مارچوبه و ریواس

 

5. مصرف انواع گوشت قرمز و ماهی را محدود کرده و طبق دستور متخصص تغذیه به ۶۰ تا ۹۰ گرم در روز برسانید.

 

6. از مصرف انواع دل و جگر و قلوه پرهیز کنید.

 

7. برخی تحقیقات نشان میدهد که مصرف کلم نیز باید محدود شود.

 

8. مصرف نمک را محدود کنید.

 

9. مصرف آب میوه طبق دستور متخصص تغذیه برای شما مفید می باشد.

 

10. مصرف قندهای ساده ی خود را محدود کنید.

 

11. از مصرف الکل پرهیز کنید.

 

12. اگر اضافه وزن دارید حتما رژیم های کاهش وزن را در دستور کار قرار دهید.

 

تهیه و تنظیم : آیدا ضیف الدینی

منبع: مجموع مقالات سایت علمی پاب مد

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۳ اسفند
کدخبر:10907منبع:اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است تاریخ انتشار:۱۳۹۵ بيست و سوم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10907.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر