طرز تهیه سالاد کاهوی آسیایی


پایگاه خبری لقمه: امروز یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی که ماده اصلی آن کاهو می باشد را برا شما آماده کرده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امروز یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی که ماده اصلی آن کاهو می باشد را برا شما آماده کرده ایم.

 

طرز تهیه  سالاد کاهوی آسیایی

مواد لازم:

 

۵۰۰ گرم کاهو خرد شده

۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی

یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی

یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده

یک چهارم فنجان سس

دو حبه سیر تازه ، خرد شده

یک قاشق غذا خوری سس سویا

یک قاشق غذا خوری سرکه

دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده

سس فلفل به مقدار لازم

۲۴۰ گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده

یک دسته پیازچه ، خرد شده

دو قاشق چای خوری روغن کنجد

 

طرز تهیه :

 

1-ابتدا برگ های کاهو را شسته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته شود.

 

2-یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می کنیم و گوشت گاو را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می کنیم.

 

3-و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می دهیم.

 

4-پیاز را در همان قبلمه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می کنیم.

 

5-سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه هم می زنیم.

 

6-در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
کدخبر:10956منبع:ایران ویجتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و يکم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10956.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر