مسمومیت غذایی به DNA آسیب می رساند


پایگاه خبری لقمه: مطالعه اخیر محققان نشان می دهد برخی گونه های مسمومیت غذایی ناشی از باکتری «سالمونلا» ممکن است به DNA آسیب برساند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بلع سالمونلا موجب بیماری می شود و این باکتری مسموم کننده غذا در تخم مرغ خام، مرغ پخته نشده، گوشت گاو، گوشت خوک، گوجه فرنگی، کلم و کره بادام زمینی قابل یافت است. به گفته محققان، مسمومیت ناشی از این باکتری حدود ۴ تا ۷ روز بطول انجامیده و اکثر افراد بدون درمان آنتی بیوتیکی بهبود می یابند.

 

محققان در دانشگاه کرنل نیویورک، چندین رشته سالمونلا را در داخل سلول های انسانی که در لابراتوار رشد یافته بودند، بررسی کردند. یافته ها نشان داد رشته های باکتری با یک سم خاص موسوم به S-CDT به DNA آسیب می رسانند.

 

به گفته محققان، DNA آسیب دیده فرد به دلیل سالمونلا می تواند پیامدهای بلندمدتی برای سلامت داشته باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
کدخبر:10967منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10967.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر