علائم «عدم تحمل لاکتوز» را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: اختلال «عدم تحمل لاکتوز» ممکن است موجب بروز علائمی مانند نفخ، گاز و اسهال بعد از خوردن غذا یا نوشیدن محصولات لبنی شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عدم تحمل لاکتوز، همچنین معروف به کمبود لاکتاز، به نوعی بیماری اطلاق می شود که فرد قادر نیست قند شیر (لاکتوز) موجود در محصولات لبنی را به طور کامل هضم کند. این بیماری معمولا خطرناک نیست، اما علائم عدم تحمل لاکتوز می‌تواند ناراحت‌کننده باشد.

 

با توجه به یافته های منتشره احتمال دارد افراد به طور ژنتیکی مستعد ابتلا به عدم تولید آنزیم لاکتاز باشند و یا این شرایط، ناشی از بیماری یا آسیب دیدگی روده کوچک، از جمله عمل جراحی یا عفونت باشد.

 

در بزرگسالانی که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند، لاکتوز توسط باکتری تخمیر شده و در روده بزرگ متابولیزه می شود تا گاز و اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه را تولید نماید. به گفته محققان، این امر منجر به دردهای شکمی، نفخ، اسهال، نفخ و تهوع می شود که شدت علائم تا حد زیادی بستگی به سرعت مصرف لاکتاز موجود در دستگاه گوارش دارد.

 

طبق اعلام موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی، عدم تحمل لاکتوز می تواند منجر به بروز مشکلات زیر شود:

 

- علائم ناراحت کننده گوارشی به دلیل ناتوانی در هضم لاکتوز؛

 

- کمبود کلسیم و ویتامین D به دلیل مصرف ناکافی محصولات لبنی؛

 

- ابتلا به پوکی استخوان که همراه با استخوان های نازک و شکننده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين
کدخبر:10984منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و چهارم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10984.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر