پایگاه خبری لقمه: سوپ پیازچه و نخود فرنگی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کردایم.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این سوپ دوست داشتنی را با سبزیجات تازه بپزید و طعمی متفاوت را تجربه کنید.
طرز تهیه سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت
مواد لازم(برای 4 نفر):
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد متوسط موسیر
۲ دسته پیازچه
۲ پیمانه آب سبزیجات
۲ پیمانه نخود فرنگی
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
۴ برش نان تست
۱۲ عدد برگ ریحان
نکات:
۱- موسیر ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۲- پیازچه ها را پاک کرده و تمیز بشویید. بخش های سفید و سبز پیازچه ها را جداگانه خرد کنید.
۳- به نان های تست کمی روغن زیتون زده و آن ها را به روش دلخواهتان برشته کنید.
۴- برگ های نعناع را ریز خرد کنید.
طرز تهیه:
روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. موسیر و قسمت های سفید پیازچه را در آن ریخته و برای حدود ۳ دقیقه تا شفاف شوند، تفت دهید.
آب سبزیجات را به همراه قسمت های سبز پیازچه و نخود فرنگی ها به سایر مواد اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
حرارت را زیاد کنید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده و بگذارید تا برای حدود ۶ دقیقه تا زمانی که نخود فرنگی ها نرم شوند، قل بزند.
در چند نوبت سوپ را در مخلوط کن ریخته و آن را کاملا پوره کنید. سوپ را از صافی رد کرده و به آن کمی دیگر نمک و فلفل بزنید.
سوپ را در ظرف های مورد نظرتان بریزید. آن ها را در کنار نان تست برشته شده و مقداری برگ نعناع سرو کنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست