سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت


پایگاه خبری لقمه: سوپ پیازچه و نخود فرنگی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کردایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این سوپ دوست داشتنی را با سبزیجات تازه بپزید و طعمی متفاوت را تجربه کنید.

 

طرز تهیه  سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت

مواد لازم(برای 4 نفر):

۲ قاشق غذاخوری    روغن زیتون
۲ عدد متوسط    موسیر
۲ دسته    پیازچه
۲ پیمانه    آب سبزیجات
۲ پیمانه    نخود فرنگی
به میزان لازم    نمک
به میزان لازم    فلفل سیاه
۴ برش    نان تست
۱۲ عدد    برگ ریحان


نکات:

۱- موسیر ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۲- پیازچه ها را پاک کرده و تمیز بشویید. بخش های سفید و سبز پیازچه ها را جداگانه خرد کنید.
۳- به نان های تست کمی روغن زیتون زده و آن ها را به روش دلخواهتان برشته کنید.
۴- برگ های نعناع را ریز خرد کنید.

 

طرز تهیه:

روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. موسیر و قسمت های سفید پیازچه را در آن ریخته و برای حدود ۳ دقیقه تا شفاف شوند، تفت دهید.


آب سبزیجات را به همراه قسمت های سبز پیازچه و نخود فرنگی ها به سایر مواد اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.


حرارت را زیاد کنید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده و بگذارید تا برای حدود ۶ دقیقه تا زمانی که نخود فرنگی ها نرم شوند، قل بزند.


در چند نوبت سوپ را در مخلوط کن ریخته و آن را کاملا پوره کنید. سوپ را از صافی رد کرده و به آن کمی دیگر نمک و فلفل بزنید.
سوپ را در ظرف های مورد نظرتان بریزید. آن ها را در کنار نان تست برشته شده و مقداری برگ نعناع سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
کدخبر:11030منبع:آشپزباشیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و هشتم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11030.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر