طرز تهیه سوپ شبت، مهمانِ غذاهای ترکیه ای


پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان که می شود همه ما به دنبال همان غذاهای مرسوم و متداولی می رویم که هر ساله معمولا در ایام روزه داری تهیه می کنیم. مهم ترین ویژگی آنها این است که مقوی هستند و در ساعات روزه داری به اصطلاح، ما را خوب نگه می دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر از این غذاهای تکراری خسته شدهاید و دلتان افطاری های متنوع می خواهد با ما همراه شوید. در این مطلب سراغ غذاهای سفره افطار کشور همسایه، ترکیه رفته ایم. با توجه به اینکه ذائقه ترکیه ای ها به ما بسیار نزدیک است، این غذاها می توانند سفره افطار امسال ما را متنوع کنند.


طرز تهیه سوپ شبت


مواد لازم (4 الی 6 نفر):
 
 
شبت (خرد شده): 60 گرم
کره: 3 ق س
آرد: 2 ق س
شیر: 3 پیمانه
آب: 2 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
 
مواد لازم رویه:
 
گوشت گوساله (چرخ کرده): 150 گرم
کره: 2 ق س
شبت (خردشده): 7 الی 8 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا سه قاشق سوپ خوری کره را در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کنید و آن را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. شیر و آب را اضافه کرده و هم بزنید.
 
2. شبت خردشده را اضافه کنید، در آخر نمک بیفزایید. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
 
3. برای تهیه رویه، دو قاشق سوپ خوری کره را در ظرفی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.
 
4. شبت خردشده، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را روی سوپ داغ بریزید و سرو کنید.
 
راضیه عمادی
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
کدخبر:11040منبع:سفره ایرانیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و دوم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11040.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر