قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج


پایگاه خبری لقمه: قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد.

 
طرز تهیه قارچ شکم پر با پنیر و اسفناج 

مواد لازم:
 
 
قارچ ( با قطر تقریبا 5 سانتی ) 48 عدد
پنیر خامه ای 1 بسته
اسفناج خرد شده 1 بسته
پنیر پارمزان 1 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری
نان تست خرد شده 1/2 پیمانه
کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه:
 
1-فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را جدا کنید. داخل قارچ را برای پر کردن با مواد خالی کنید. قسمت بالایی قارچ ها را جدا نکنید.
 
2-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، اسفناج، نیمی از پنیر پارمزان، نمک و فلفل ها را مخلوط کنید. قارچ ها را با مواد پر کنید. سپس بر روی سینی فر قرار دهید.
 
3-در یک کاسه کوچک، باقی پنیر پارمزان، نان تست خرد شده و کره یا مارگارین را مخلوط کنید.  مواد را بر روی قارچ های شکم پر بریزید و به آرامی فشار دهید.
 
4-سینی را در فر قرار دهید. 20 تا 22 دقیقه زمان برای حرارت دهی قارچ ها مورد نیاز است.
 
5-پس از حرارت دهی غذا را سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
کدخبر:11041منبع:ایران کوکتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و دوم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11041.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر