طرز تهیه دراچنا روسی ( غذای روسی )


پایگاه خبری لقمه: طریقه ی درست کردن یک غذای روسی متفاوت را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طریقه ی درست کردن یک غذای روسی متفاوت را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

طرز تهیه غذاهای روسی

 

مواد لازم  :

روغن زیتون                     یک قاشق غذاخوری

پیازچه خلال شده             یک دسته

سیر خرد شده                  یک حبه

گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده           4عدد

آرد سبوس دار                  3 قاشق غذاخوری

شیر                               4 قاشق غذاخوری

خامه زده شده                 دو سوم لیوان

تخم مرغ                         4 عدد

جعفری خرد شده             2 قاشق غذاخوری

کره نرم شده                   2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه            به میزان کافی

 

طرز تهیه :

1- فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350درجه فارنهایت بگذارید. روغن را درماهی تابه ای گرم کنید و پیازچه ها را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید وچند دقیقه حرارت دهید تا زمانی که سیر وپیازچه ها نرم شوند.در این هنگام سیر و پیازچه ها را در کف یک ظرف سرامیکی یا پیرکس که آن را چرب کرده اید.

 

2- خوب پخش کنید و گوجه فرنگی ها را هم به صورت لایه ای روی آن بپاشید. آرد و شیر را درکاسه ای دیگر آنقدر بزنید تا یکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنید، سپس با تخم مرغ هامخلوط کنید. مایع را به مخلوط کره و جعفری اضافه کنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

 

3- در مرحله بعد مخلوط تخم مرغ را روی سبزیجات بریزید و مدت 40-45 دقیقه در فربگذارید، یعنی آنقدر که وقتی چاقو را در داخل آن فشار می دهید آب نداشته باشد. بعد از این که خنک شد، آن را ببرید و در ظرف بچینید.امیدواریم با تهیه این غذاها روسی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
کدخبر:11044منبع:آکا ایرانتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و سوم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11044.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر