طرز تهیه ته چین قارچ


پایگاه خبری لقمه: زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته‌ چین داده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته‌ چین داده است.

طرز تهیه ته چین قارچ
 
مواد لازم:
 
برنج : 4 پیمانه
ماست: یک لیوان
زعفران: یک قاشق چای‌خوری
زرشک: یک قاشق غذاخوری
مرغ: 300 گرم
پیاز: یک عدد
قارچ: 100 گرم
زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: نصف لیوان
 
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
 
2. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
 
3. در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
 
4. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
 
5. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
 
6. برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
 
7. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
 
8. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.
 
9. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
کدخبر:11047منبع:همشهری آنلاینتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و هفتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11047.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر