مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 سپتامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادر سوئدی- فنلاندی به دنیا آمد و در شهرهای استکهلم و استانبول بزرگ شد.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 سپتامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادر سوئدی- فنلاندی به دنیا آمد و در شهرهای استکهلم و استانبول بزرگ شد. گورش هشت سال را به آموزش و کار به عنوان سرآشپز در ایالات متحده آمریکا گذارند. او در دهه 1990 به ترکیه بازگشت و به کار خود در آنجا ادامه داد. او در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهور است. در اینجا طرز تهیه چند غذای خوشمزه از این شف معروف را در اختیار شما قرار می دهیم.
طرز تهیه کوفته ازمیری
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (رنده شده): 1 عدد
سیر (رنده شده): 2 حبه
تخم مرغ: 1 عدد
پودر نان خشک یا پودر سوخاری: یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زیره: به مقدار لازم
برگ جعفری تازه (خردشده): 2 ق س
سیب زمینی: 2 عدد
گوجه فرنگی (خردشده): 1 عدد
فلفل سبز (خردشده): 1 عدد
روغن: به مقدار لازم
مواد لازم سس:
رب گوجه فرنگی: 1 ق س
آب داغ: به مقدار لازم
آشپزی با شف ترکیه ای
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر رنده شده و گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زیره پودر شده، پودر نان خشک یا پودر سوخاری و برگ جعفری خردشده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی با دست ورز دهید.
2. روی مخلوط به دست آمده را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. در این فاصله سیب زمینی ها را پوست کنده و درشت خرد کنید. آن ها را در روغن داغ سرخ کنید.
3. گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط گوشت جدا کنید و کف دست خود باریک رول کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید. سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را در ظرف فر بچینید برای تهیه سس رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید.
4. پس از غلظت یافتن مقداری فلفل سیاه بیفزایید. سس را روی مواد داخل ظرف بریزید و گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را اضافه کنید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مواد کمی بپزند سپس سرو کنید.