طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای


پایگاه خبری لقمه: پیاز سوخاری در کنار غذاها برای تزیین بکار می رود که به غذا طعم می دهد و اشتهای انسان را به خوردن غذا زیاد می کند بخصوص اگر پیاز سوخاری حلقه ای در کنار میگو و غذاهای گوشتی استفاده شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پیاز سوخاری در کنار غذاها برای تزیین بکار می رود که به غذا طعم می دهد و اشتهای انسان را به خوردن غذا زیاد می کند بخصوص اگر پیاز سوخاری حلقه ای در کنار میگو و غذاهای گوشتی استفاده شود. در این آموزش به سادگی می‌توانید پیاز حلقه ای سوخاری (Onion ring)، درست کنید.

طرزتهیه پیاز سوخاری


مواد لازم:
 
پیاز 5 عدد 
jخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
نمک 2 قاشق چایخوری
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
آرد سفید و آرد سوخاری به مقدار لازم 
 
 
 
طرز تهیه: 
 
پیاز ها را بصورت حلقه ای خرد کنید ، سعی کنید حلقه ها زیاد نازک نباشند.
 
در این فاصله مواد را مخلوط کنید. داخل یک کاسه  شیر ، آرد سفید ، پودر دارچین ، نمک و پودر سیر را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را نیز اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید تا به غلظتی مانند ماست برسد.
 
روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. آرد سوخاری را در کاسه ای کنار دست تان قرار دهید.
 
پیازها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بزنید. سپس به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن سرخ نمائید. پس از اینکه طلایی شد خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود. سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
کدخبر:11070منبع:ایران کوکتاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوازدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11070.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر