طرز تهیه کرپ نوتلا موز


پایگاه خبری لقمه: از این دستور ساده کرپ نوتلا استفاده کنید و این دسر جذاب فرانسوی را که با ترکیب کلاسیک شکلات فندقی و موز پر شده در خانه به راحتی آماده و میل کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این کرپ را می توانید بعنوان دسر ، صبحانه و یا عصرانه تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه کرپ نوتلا موز

 

مواد لازم:
 
موز5عدد
آرد گندم 1پیمانه
شکر1قاشق غذاخوری
نمک دانه درشت 1/4قاشق چایخوری
تخم مرغ 4عدد
کره آب شده3 قاشق غذاخوری
شیر 1و نیم پیمانه
 
نکته :
 
۱- برای اندازه گیری دقیقتر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید. آرد را الک کنید.
 
۲- موزها را نازک حلقه حلقه کنید.
 
۳- به کره اضافی برای چرب کردن ماهیتابه نیاز دارید.
 
۴- با این مواد تقریبا ۹ عدد کرپ خواهید داشت. 
 
طرز تهیه:
 
با مخلوط کن آرد، شکر، نمک، شیر، تخم مرغ و کره را مخلوط کنید و این کار را به مدت تقریبی ۳۰ ثانیه ادامه دهید تا مخلوطی یکدست به دست بیاید و حباب هایی روی آن شکل بگیرد.
 
بگذارید تا خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. (یا آن را در ظروف در بسته به مدت ۱ روز در یخچال قرار دهید و قبل از استفاده آن را با هم زن دستی دوباره مخلوط کنید).
 
ماهیتابه ی نچسب ۳۰ سانتی متری را روی حرارت بالا گرم کنید. آن را با کمی کره چرب کنید و یک سوم پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید، آن را بچرخانید تا کاملا کف تابه را بگیرد .بین ۲ تا ۳ دقیقه خمیر را بپزید تا قسمت زیرین آن طلایی شود.
 
با یک لیسک لبه های کرپ را از ماهیتابه جدا کنید، با استفاده از انگشت های خود آن را سریعا برگردانید و ۱ دقیقه ی دیگر آن را بپزید. بقیه خمیر را هم به همین شکل بپزید(هربار کف تابه را با مقدار لازم کره چرب کنید).
 
بعد از اینکه کرپ را در تابه برگرداندید روی آن را با نوتلا و موز بپوشانید و ۱ دقیقه بپزید تا شکلات آب شود .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
کدخبر:11071منبع:آشپزباشیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوازدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11071.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر