طرز تهیه خورش داوود پاشا «غذای ترکیه»


پایگاه خبری لقمه: خورش داوود پاشا از غذاهای بسیار محبوب ترکیه ای است اگر شما هم نام خورش داوود پاشا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا درست کنید

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر شما هم نام خورش داوود پاشا را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا درست کنید

طرز تهیه خورش داوود پاشا اصل ترکیه

مواد لازم

گوشت چرخ کرده یک کیلو
پیاز رنده شده دو عدد
پودر نعنا خشک یک ق س
رب انار ملس دو ق س
آب یک لیوان
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
کره مقداری
 
 
طرز تهیه:
 
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید،
 
سپس با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
 
مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید.
 
بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید.
 
رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.
بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
 
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
کدخبر:11073منبع:بیتوتهتاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوازدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11073.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر