ضرورت کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک در دامپروری و زراعت/خطر بروز مقاومت میکروبی


پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت از برنامه مشترک این وزارتخانه با سازمان‌های دامپزشکی، غذا و دارو و جهاد کشاورزی برای کنترل مقاومت میکروبی در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه اجلاس بین‌المللی چالش‌های نظام مراقبت مقاومت میکروبی ضمن اشاره به افزایش مصرف آنتی بیوتیک در کشور گفت: مقاومت آنتی بیوتیکی باعث می‌شود که هیچ تیری برای مقاومت در برابر انواع میکروب‌ها در ترکش نداشته باشیم. این موضوع باعث می‌شود به آنتی‌بیوتیک‌های بسیار قوی نیاز داشته باشیم که بسیار گران هستند و در آینده ما را با مشکل مواجه می‌کنند.

وی تاکید کرد: باید مقاومت میکروبی را در برابر بیماری‌ها به حداقل برسانیم. همچنین علاوه بر کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک در مواد پروتئینی، گوشت، مرغ و شیر، باید بیش از گذشته به میزان وجود این ماده در محصولات زراعی توجه کنیم.
 
وزیر بهداشت به برنامه مشترک این وزارتخانه با سازمان دامپزشکی، غذا و دارو و وزارت جهاد کشاورزی درخصوص کاهش مقاومت میکروبی در کشور اشاره کرد و گفت: از مجموع آنتی‌بیوتیک‌های مورد استفاده در ایران فقط ۲۰ درصد در بیمارستان‌ها مصرف می‌شود و ضروری است. ۸۰ درصد دیگر به صورت خوددرمانی و سرپایی استفاده می‌شود. از این رقم نیز ۵۰ درصد غیرضروری است. این رفتار در حوزه‌های دامپروری، زراعت و به ویژه امور درمانی باعث از بین رفتن منابع و ایجاد مقاومت میکروبی می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
کدخبر:11099منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۶ سيزدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11099.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر