پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه اظهار داشت: راه علمی برای از بین بردن چربی های تجمع یافته موضعی در اطراف شکم و یا هر قسمت دیگر از بدن، مستلزم استفاده از چند روش پی در پی و اصولی است که باید این روش ها به طور همزمان انجام شود.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر محمدرضا وفا در گفتگویی افزود: هر بافتی از بدن، به ویژه در ناحیه شکم که در آن چربی تجمع پیدا کند و موجب چاقی شده باشد، برای بر طرف کردن آن ابتدا باید از یک دستور غذایی صحیح که متخصصان تغذیه و رژیم غذایی به منظور کاهش وزن به فرد میدهند، پیروی کرد.
وی گفت: در مرحله بعد با استفاده از یک ورزش «سیستمیک»، یعنی ورزشی که بتواند همه اعضا را به تحرک وادارد، مانند "ورزشهای هوازی"، "شنا" و "دو" برای از بین بردن چربی های موضعی مثل چربی های دور شکم تلاش کرد.
این متخصص تغذیه افزود: در نهایت می توان با استفاده از یک ورزش موضعی مخصوص، بافت تجمع یافته چربیهای دور شکم را از بین برد، لازم به ذکر است هیچ عضوی در بدن نیست که تنها از طریق یک ورزش موضعی و یا تنها از طریق یک رژیم غذایی خاص یا تنها با مصرف یک دارو بتوان بافت های چربی اش را از بین برد.
وفا تصریح کرد: اگرچه دیده میشود افرادی با استفاده از روشهای غیر اصولی، پیشرفت سریعی در کاهش وزن و کم شدن بافت چربی داشته اند، اما این مساله باید در نظر گرفته شود که کاهش وزن ناگهانی و غیر اصولی می تواند عوارضی را در اعضای دیگر بدن بر جای بگذارد. در این روش های غیراصولی، معمولا چربیها قابل برگشت باشند، بنابراین افرادی که تمایل به کم کردن وزن خود و به ویژه از بین بردن بافت چربی دور شکم یا هر عضو دیگری از بدن خود را دارند، بهترین راه آن، استفاده از روشهای منطقی و معقولی است که متخصصان در این امر به آنان ارائه میکنند.
به گفته وی اگر بیش از نیاز، کالری وارد بدن انسان شود این کالری تبدیل به چربی شده و در اندامهای مختلف در زن و مرد خود را نشان خواهد داد و در افرادی که فعالیت چندانی ندارند در صورت رعایت نکردن اصول تغذیهای درست، دچار چاقی های موضعی می شوند.
وی اظهار داشت: تجمع چربی در مردان به علت هورمونهای جنسی بیشتر در اطراف شکم مشاهده میشود، اما در خانمها بیشتر در اطراف باسن و ران آنها به چشم میخورد که در این مورد هم خانمها با استفاده از همان سه اصل ذکر شده در از بین بردن چربی میتوانند برای داشتن اندامی متناسبتر اقدامات لازم را به عمل آورند.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: ارائه دستورات لازم به منظور کاهش بافت چربی اطراف شکم با توجه به وزن، قد، سن، استخوان بندی هر فرد و موارد دیگر در افراد متفاوت خواهد بود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به این پرسش که حداکثر زمانی که یک فرد بتواند بافت چربی اضافی را از بین ببرد، چه مدت خواهد بود؟ گفت: این امر بستگی به رعایت رژیم غذایی، توسط فرد و پیروی از دستورات ورزشی ارائه شده دارد و چنانچه حتی این محاسبات دقیق صورت نگرفته باشد، امکان اثر گذار بودن آن کم، یا روند از بین رفتن بافت چربی کندتر خواهد شد.