تولید فرآورده‌های غذایی در واحد‌های کوچک آزاد شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از بازنگری در دستورالعمل اجرایی واحد‌های کوچک تولید و بسته بندی در قالب کارگاهی در راستای حمایت از در تولید داخل با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای حمایت از تولید داخل و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه حمایت از محصولات تولیدی دستورالعمل اجرایی واحد‌های کوچک توید و بسته بندی در قالب کارگاهی بازنگری و به تمامی معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد.

 
وی افزود: بر اساس این دستورالعمل تولید کنندگان محصولات غذایی می‌توانند طبق ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان غذا و دارو فرآورده‌های غذایی را در قالب شناسه نظارت کارگاهی تولید نمایند.
 
 محمدی ادامه داد: این دستورالعمل با امضای دکتر جنت، مدیرکل فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در راستای سهولت در امر تولید و حمایت از تولیدات داخلی ابلاغ شده است.
 
وی اظهار کرد: محصولات غذایی تولید شده در کارگاه‌های کوچک همانند سایر شرکت‌ها باید تمامی قوانین و ضوابط سازمان غذا و دارو رعایت و بعد از تایید کارشناسان سازمان غذا و دارو می‌توانند محصولات خود را تولید و عرضه نمایند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
کدخبر:11146منبع: ایفداناتاریخ انتشار:۱۳۹۶ هفدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11146.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر