پایگاه خبری لقمه: بادمجان از محبوبترین سبزیجات است که در آشپزی و رژیم غذایی ما ایرانیان نیز کاربرد فراوانی دارد. اما چقدر از خواص این سبزی محبوب باخبر هستید.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شاید خواندن این مقاله نظر شما را به گونه ای عوض كند كه اگر از دوستداران این غذا نیستید، به خاطر فوایدی كه دارد مصرف آن را بیشتر در رژیم خود بگنجانید.
١-بادمجان سرشار از مواد مغذی است. این ماده غذایی سرشار از ویتامینها و مواد معدنی گوناگون است. یك فنجان از این ماده غذایی حاوی خواص تغذیه ای مثل ٢٠ كالری انرژی، ٥ گرم كربوهیدرات، ٣ گرم فیبر، پروتیین، منگنز، فسفات، فولات، پتاسیم، ویتلمین C و K است.
٢- بادمجان سرشار از آنتی اكسیدانها است. آنتی اكسیدانها موادی هستند كه بر ضد رادیكالهای آزاد در بدن فعالیت میكنند، و بدن را در مقابل مواد سرطانزا و همینطور التهابی حفاظت میكنند.
بادمجان سرشار از آنتی اكسیدانی به نام آنتوسیانین است كه رنگ بنفش بادمجان هم به علت وجود این تركیب است. نتایج تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده كه این تركیب دارای خواص ضد سرطانی بسیار قوی است.
٣- كم كردن خطر سكته قلبی. به خاطر تركیبات آنتی اكسیدانی كه دارد برخی از مطالعات بادمجان را كاهنده مشكلات و حمله قلبی میدانند. همینطور نشان داده شده كه بادمجان سبب بهبود شاخصه های لیپیدی خون میشود مثل بالا بردن كلسترول اچ دی ال.
٤-مصرف بادمجان در تنظیم قند خون موثر است. اضافه كردن بادمجان به رژیم غذایی میتواند سطح قند خون شما را در مرز سلامت نگاه دارد. به خاطر میزان فیبر بالا در بادمجان این غذا میتواند روی كنترل قند خون اثر مثبت داشته باشد. فیبر بالا با كم كردن سرعت جدب غذا از ورود ناگهانی میزان بالای گلوكز به خون پیشگیری میكند. نتایج آزمایشگاهی نیز این موضوع را ثابت كرده است.