پنیرهای خارجی غیراستاندارد در تهران شناسایی شد


پایگاه خبری لقمه: بیات با اعلام خبرکشف دو برند پنیرخارجی غیراستاندارد در مراکز خرید لوکس شهر تهران، در خصوص مصرف پنیرهای خارجی هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پنیرهای خارجی غیراستاندارد درتهران شناسایی شد مسلم بیات مدیر کل استاندارد استان تهران، گفت: در جریان بازرسی‌های بازرسان استاندارد از فرآورده‌های غذایی مراکز عرضه و مراکز خرید لوکس شهر تهران، هفت نمونه پنیر وارداتی از این مراکز نمونه‌برداری و آزمون شد که در نتایج آزمون‌های استاندارد، دو برند پنیر ازکشورهای امارات و ایتالیا مغایر استاندارد تشخیص داده ‌شد.

 
بیات تشریح کرد: پنیر پروسس ورقه‌ای از کشور امارات با نام تجارتی PUCK CO در آزمون استرول مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
همچنین پنیر موزارلا (پنیرپیتزا) ساخت کشور ایتالیا با نام تجارتی PERFECT ITALIANO در آزمون میکروبیولوژی مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
وی با اشاره بر توقیف پنیرهای مذکور در یکی از مراکز خرید لوکس شمال شهر تهران، از عموم مردم خواست در مصرف مواد غذایی وارداتی نهایت دقت و احتیاط را رعایت کنند.
 
 
بیات در پایان یادآور شد: آزمون‌های معمول استاندارد برای این فراورده‌ها شامل آزمون استرول، فیزیکو شیمیایی، آفلاتوکسین و میکروبیولوژی است.پنیرهای خارجی غیراستاندارد در تهران شناسایی شد
بیات با اعلام خبرکشف دو برند پنیرخارجی غیراستاندارد در مراکز خرید لوکس شهر تهران، در خصوص مصرف پنیرهای خارجی هشدار داد.
پنیرهای خارجی غیراستاندارد درتهران شناسایی شدبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  مسلم بیات مدیر کل استاندارد استان تهران، گفت: در جریان بازرسی‌های بازرسان استاندارد از فرآورده‌های غذایی مراکز عرضه و مراکز خرید لوکس شهر تهران، هفت نمونه پنیر وارداتی از این مراکز نمونه‌برداری و آزمون شد که در نتایج آزمون‌های استاندارد، دو برند پنیر ازکشورهای امارات و ایتالیا مغایر استاندارد تشخیص داده ‌شد.
 
بیات تشریح کرد: پنیر پروسس ورقه‌ای از کشور امارات با نام تجارتی PUCK CO در آزمون استرول مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
همچنین پنیر موزارلا (پنیرپیتزا) ساخت کشور ایتالیا با نام تجارتی PERFECT ITALIANO در آزمون میکروبیولوژی مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
وی با اشاره بر توقیف پنیرهای مذکور در یکی از مراکز خرید لوکس شمال شهر تهران، از عموم مردم خواست در مصرف مواد غذایی وارداتی نهایت دقت و احتیاط را رعایت کنند.
 
 
بیات در پایان یادآور شد: آزمون‌های معمول استاندارد برای این فراورده‌ها شامل آزمون استرول، فیزیکو شیمیایی، آفلاتوکسین و میکروبیولوژی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
کدخبر:11190منبع:باشگاه خبرنگاران جوانتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11190.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر