کالاهای خوراکی چقدر گران و ارزان شد؟


پایگاه خبری لقمه: در هفته گذشته کالاهای خوراکی نوسان قابل ملاحظه‌ای در قیمت نداشت، اما میوه‌ها با ۶.۱ درصد بیشترین کاهش قیمت و همچنین تخم‌مرغ با ۳.۲ درصد بالاترین درصد گرانی را به خود اختصاص دادند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده‌فروشی کالاهای خوراکی در هفته منتهی به ۱۶ تیرماه امسال از این حکایت دارد که قیمت لبنیات نسبت به هفته ماقبل و هفته مشابه ماه قبل بین ۰.۲ تا ۰.۳ درصد گران شده است. بهای تخم‌مرغ حدود ۳.۲ درصد افزایش داشته و هر شانه تا بین ۹۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ تومان فروش رفته است.

 
در گروه گوشت‌ها، گوشت قرمز ثبات قیمت داشت و هر کیلو گوشت گوسفند با استخوان حدود ۴۵ هزار و ۳۰۰ تومان و گوشت گاو گوساله بی‌استخوان تا ۳۸۰۰۰ تومان در سطح شهر عرضه شده است اما قیمت گوشت مرغ تا هر کیلو ۷۲۹۰ تومان عرضه شد که با افزایش قیمت ۱.۵ درصدی همراه بوده است.
 
برنج دیگر کالایی بود که کاهش قیمت ۰.۲ درصدی نسبت به هفته قبل و هفته مشابه ماه قبل داشته است، در حبوبات نیز ثبات قیمت ثبت شد.
 
گزارش بانک مرکزی نشان می‌دهد که میوه‌ها در هفته منتهی به ۱۶ تیرماه ۶.۱ درصد و نسبت به هفته مشابه ماه قبل تا ۳۶ درصد ارزان شده است. در مقابل سبزی‌ها با رشد ۲.۴ درصدی همراه بود.
 
همچنین قند و شکر تا ۰.۶ درصد ارزان شد، چای گرانی ۱.۴ درصدی داشت و روغن نباتی تغییر قیمتی را تجربه نکرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
کدخبر:11196منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11196.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر