چگونه می توان ریسک ابتلا به سرطان پوست را کاهش داد


پایگاه خبری لقمه: مصرف روزانه گوجه فرنگی ریسک ابتلا به سرطان پوست را تا نصف کاهش داد.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو موش های نر را روزانه با رژیم غذایی حاوی ۱۰ درصد پودر گوجه فرنگی به مدت ۳۵ هفته تغذیه کردند، سپس آنها را در معرض نور ماوراءبنفش قرار دادند. آنها دریافتند این موش ها در مقایسه با موش های که در رژیم غذایی شان گوجه فرنگی نبود، به طور میانگین ۵۰ درصد کاهش ایجاد تومورهای سرطان پوست را تجربه کردند.
 
جسیکا کاپراستون، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «فرضیه ما در مورد رابطه بین گوجه فرنگی و سرطان این است که کاروتنوئیدها، رنگدانه های ایجادکننده رنگ گوجه فرنگی، از پوست در مقابل آسیب ناشی از نور ماوراءبنفش حفاظت می کند.»
 
محققان دریافتند هیچ تفاوت چشمگیری در تعداد تومورها در موش های ماده مشاهده نشد از اینرو محققان تاکید دارند که باید به هنگام بررسی شیوه های متفاوت پیشگیرانه جنسیت را در نظر گرفت.
 
کاپراستون در ادامه می افزاید: «لیکوپن، کاروتنوئید اولیه موجود در گوجه فرنگی، موثرترین نوع آنتی اکسیدان این رنگدانه هاست.»
 
به گفته وی، مواد غذایی دارو نیستند، اما مصرف انها در طول عمر می تواند موجب تغییر احتمال ابتلا به برخی بیماری ها شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
کدخبر:11223منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و چهارم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11223.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر