سوپ کدوتنبل خامه‌ای با دستور سرآشپز لقمه


لقمه: سوپ کدو تنبل خامه‌ای یک وعده غذایی کامل است که در فصل های پاییز و زمستان مصرف می شود.

زمان صرف شده قبل از پخت: 10 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر:
کره یا مارگارین                    1/4 فنجان 
پیاز کوچک خرد شده            1 عدد
سیر ریز خرد شده               1 عدد
شکر قهوه ای                    2 قاشق چایخوری
آب                                  1/2 پیمانه 
نمک (اختیاری)                   1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و سفید             1/4 قاشق چایخوری
دارچین                             1/8 قاشق چایخوری
کدو تنبل                           600 گرم



طرز تهیه:
کره را در قابلمه نسبتاً بزرگی روی حرارت متوسط​​ ذوب می کنیم. بعد از آن پیاز، سیر و شکر را تا 2 دقیقه تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود. بعد از آن کدو تنبل، آب، نمک و فلفل را اضافه کرده تا به جوش بیاید. حرارت زیر قابلمه را کم کرده به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
بعد از این مراحل، مخلوط داخل قابلمه را به مخلوط کن نتقال داده تا مخلوط کرم مانند صافی درست شود. این مخلوط را دوباره داخل قابلمه ریخته و آن را روی حرارت برای حدود 8 دقیقه می گذاریم. سوپ کدو تنبل سرآشپز لقمه آماده است و آن را گرم سرو می کنیم.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۲ خرداد
کدخبر:1124منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و دوم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1124.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر