کاری و برنج به سبک ژاپنی


کاری در اصل متعلق به کشور هند و نواحی اطراف آن می باشد

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کاری در اصل متعلق به کشور هند و نواحی اطراف آن می باشد، اما مخلوط کردن پودر کاری و آرد داخل یک خمیر توسط بریتانیایی ها انجام شد که سپس آن را به ژاپن معرفی کردند. 

 
مواد لازم (برای چهار نفر):
(برای خمیر)
سیصد گرم پیاز
ده گرم ریشه ی زنجبیل
دو قاشق غذاخوری روغن 
بیست گرم کره
سه قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق غداخوری رب گوجه فرنگی
یک و نیم قاشق غذاخوری پودر کاری
کمی نمک
 
(مواد لازم برای سس کاری)
سیصد گرم گوشت ران مرغ
یک قاشق چایخوری پودر کاری
یک قاشق چایخوری آرد
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم سیب درختی
صد گرم هویج
دویست گرم سیب زمینی
چهار پیمانه (هشتصد میلی لیتر) آب
 
(برای تزیین)
یک عدد بادمجان کوچک
شش رشته لوبیای سبز
یک عدد کدو مسمایی (خورشتی)
روغن سرخ کردنی
برنج دمی برای سرو با کاری
 
طرز تهیه:
 
(برای خمیر) پیاز و زنجبیل را به تکه های نازکی خورد کنید. دو قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و پس از گرم شدن، پیاز را در آن تفت دهید. وقتی که پیاز شفاف شد به آن زنجبیل را بیفزایید و روی حرارت متوسط سرخ کنید تا پیاز رنگ قهوه ای طلایی به خود بگیرد. آن را با یک قاشق چوبی به طور مرتب هم بزنید.
 
کره و آرد را اضافه کنید. آن را تا زمانی که قهوه ای رنگ شود هم بزنید. رب گوجه فرنگی را بیفزایید. پیش از افزودن پودر کاری، ماهیتابه را از روی گاز بردارید یا زیر آن را خاموش کنید.
(برای سس کاری) گوشت مرغ را به تکه های دو تا سه سانتی متری ببرید و به آنها پودر کاری بزنید.
سیب زمینی و هویج را به تکه های دو سانتی متری مکعب شکل در آورید. سیب زمینی ها را در آب بگذارید تا خیس بخورند. دانه های داخل سیب را درآورده و آن را رنده کنید.
یک قاشق چایخوری روغن را داخل یک ماهیتابه بریزید. مرغ را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا این که قهوه ای رنگ شود. به آن هویج اضافه کنید و کمی بیشتر به سرخ کردن ادامه دهید.
 
 
چهار پیمانه آب و سیب رنده شده را اضافه کنید و بگذارید تا آب جوش بیاید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا به مدت پانزده دقیقه به آرامی بپزد.
مقداری از این مایع را بردارید و آن را به خمیر اضافه و با آن مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و سپس سیب زمینی داخل آن بریزید. بگذارید تا زمانی که سیب زمینی ها ترد شوند این مخلوط بپزد. به آن نمک بزنید.
 
 
(برای تزیین) بادمجان را به حلقه های دو سانتی متری ببرید. کدو مسمایی را از درازا نصف کنید و سپس آن را به تکه هایی با ضخامت دو سانتی متر ببرید. ریشه ی لوبیاسبزها را بگیرید و آنها را به تکه هایی به درازای چهار سانتی متر در آورید. سبزی ها را در روغن زیاد سرخ کنید.
برای سرو این غذا، مقداری برنج دمی را در یک طرف بشقاب قرار دهید. سس کاری را کنار برنج بریزید و آن را با سبزی های سرخ شده تزیین کنید.
 
 
جزییات
 
کاری در اصل متعلق به کشور هند و نواحی اطراف آن می باشد، اما مخلوط کردن پودر کاری و آرد داخل یک خمیر توسط بریتانیایی ها انجام شد که سپس آن را به ژاپن معرفی کردند. بیشتر خانواده های ژاپنی کاری را با استفاده از طیف وسیعی از خمیرهای از پیش آماده شده ای که در هر سوپرمارکت ژاپنی یافت می شود، درست می کنند. خمیرهای آماده از نظر مزه و چاشنی دارای انواع گوناگون یعنی از شیرین گرفته تا تند می باشند. همچنین خمیرهایی که مزه ی تند هندی و نیز سبک تایلندی که در آن نارگیل می ریزند، موجود است.
 
شمار بسیار زیادی از انواع مواد اولیه ی محلی برای این غذا در ژاپن وجود دارد که معرف وسعت گوناگونی مواد اولیه در این کشور است. هیروشیما دارای کاری هایی است که با صدف محلی درست می شوند در حالی که مردم منطقه ی آئوموری که دارای مناطق کاشت و پرورش سیب درختی می باشند در این غذا از سیب استفاده می کنند.
 
کاری تنها با برنج دمی سرو نمی شود. ژاپنی ها انواع گوناگونی از ترکیب های جالب را برای این غذا ارایه داده اند. به عنوان نمونه، کاری به کاسه های سوبا و رشته های اودون اضافه می شود. همچنین کاری را داخل نان های سرخ شده و کروئوکه قرار می دهند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
کدخبر:11260منبع:ان اچ کیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و پنجم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11260.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر