شیرینی خامه‌ای‌ها آلوده به رنگ‌های شیمیایی/ هنگام خرید به رنگ شیرینی توجه کنید


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مواد نگه‌دارنده موجود در خامه‌ شیرینی ها سبب بروز بیماری‌های متعددی همچون سرطان می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گویی؛ اظهار کرد: خامه استفاده شده در شیرینی‌های خامه‌ای از چربی بیش از حد و اشباع شده برخوردار است که همین مسئله باعث بروز مشکلات متعددی در افراد می‌شود و بیماری‌های غیرواگیر زیادی را به دنبال دارد. 

 
وی بیان کرد: اگر در خامه انواع شیرینی‌جات و به خصوص شیرینی خامه‌ای از مواد شیمیایی غیرمجاز استفاده شود باعث بروز بیماری‌های مختلف گوارشی و حتی سرطان در افراد می‌شود و اگر نظارت‌ها بر روی کارگاه‌های ساخت شیرینی به طور دقیقی انجام نشود شیوع بیماری‌های غیرواگیر در بین مردم کشورمان افزایش می‌یابد.
 
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: شیرینی‌‌های خامه‌ای رنگی که به تازگی در برخی از قنادی‌ها به فروش می‌رسد اگر از مواد رنگی غیرمجاز یا جوهر لیمو در تهیه آن استفاده شود باعث بروز مشکلات گوارشی و انواع سرطان در افراد می‌شود.
 
 وی تأکید کرد: اگر روغن استفاده شده در شیرینی‌های خامه‌ای رنگی چندبار مصرف باشد، باعث بروز سرطان‌های مختلف در افراد می‌شود و بیماری‌های قلبی و دیابت در بین مردم شیوع پیدا می‌کند.
 
 عزیزی یادآور شد: افزودنی‌های رنگی غیرمجاز و حتی مواد نگه دارنده در صورت میزان بیش از حد آن می‌تواند باعث بروز مشکلات متعددی در بین افراد مصرف کننده شود و فعل و انفعالات بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
کدخبر:11347منبع:باشگاه خبرنگاران جوانتاریخ انتشار:۱۳۹۶ سوم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11347.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر