پیشگیری ار سرطان با خوردن انبه


پایگاه خبری لقمه: میوه انبه یا Mango دارای ویژگی های ضدالتهابی و ضدسرطانی است. انبه شامل ویتامین C و بتاکاروتن است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چند ترکیب پلی فنولیک مثل اسیدگالیک با پلیمرهای بزرگ تر آن به نام  گالوتانین مرتبط با  فعالیت های ضدسرطانی و ضدالتهابی هستند.

 
در طی آزمایشی که محققان روی ۱۱ نفر افراد سالم ۲۱ تا ۳۸ سال انجام دادند ،پس از جمع آوری نمونه های خون و ادرار این افراد به مدت ۱۰ روز ، مشاهده کردند  افرادی که ۱۰ روز مرتب ۴۰۰ گرم انبه میخوردند ، ۷ متابولیت اسید گالیک در ادرار آنها مشخص شد و بعد از ۱۰ روز دو متابولیت میکروبی با مصرف انبه دفع شدند.
 
افراد سالم داوطلب از یک هفته قبل از شروع این تحقیق از مصرف مکمل های غذایی که حاوی منابع بالای اسید گالیک میباشند مانند چای ، توت ها و  انگور اجتناب کرده بودند. وجود داشتن متابولیت های پیروگالول و اسید گالیک بعد از ۱۰ روز در ادرار انسان نشانگر جذب، متابولیسم و دفع شدن مشتقات گالویل انبه میباشد.
 
پس باید انبه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. زیرا انبه یک منبع کامل برای گالوتانین و اسید گالیکاست و بنابراین انبه یا مانگو دارای ویژگی ضدسرطانی و ضدالتهابی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ جمعه ۶ مرداد
کدخبر:11378منبع:سلامتیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ ششم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11378.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر