پایگاه خبری لقمه: مصرف روزانه دارچین به تنظیم قندخون و همچنین قند پلاسما کمک میکند و مصرف آن برای دیابتیها که باید شاخص گلایسمی خود را کنترل کنند توصیه می شود.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دیابت اختلالی در عملکرد پانکراس و متابولیسم کربوهیدرات هاست که با مقادیر بالای قند خون و وجود قند در ادرار تشخیص داده میشود. علل مختلفی همانند وراثت، سن، چاقی، رژیم غذایی، جنس، شیوه زندگی و انواع استرسها میتوانند از علل ابتلا به دیابت باشند.
کاپسایسین موجود در فلفل به بهبود عملکرد عروق خونی کمک میکند و میتواند سطح فشار خون را طبیعی کند. این ماده به حفظ جریان خون در سراسر بدن، بهویژه دستها و پاها که ممکن است به دلیل قندخون بالا دچار مشکل شده باشند، کمک میکند. کاپسایسین یک مسکن موضعی نیز است و کرمهای حاوی کاپسایسین درد ناشی از نوروپاتی دیابتی (علائم عصبی و گزگز) را تسکین میدهد. این ترکیب دارای خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است.
دارچین منجر به افزایش سوخت و ساز قند در درون سلول شده و به کاهش سطوح قندخون کمک میکند. بهعلاوه، دارچین برای کاهش سطوح کلسترول بالا که اصولاً مشکل دیگر همراه با دیابت است، عالی است. مصرف روزانه دارچین به تنظیم قندخون و همچنین قند پلاسما کمک میکند و مصرف آن برای دیابتیها که باید شاخص گلایسمی خود را کنترل کنند توصیه می شود.