خوابی راحت را با این میوه تابستانی تجربه کنید


پایگاه خبری لقمه: هیچ چیزی در تابستان بهتر از میوه تازه نیست. در واقع این فصل سرشار از میوه های فوق العاده ای است که برخی از آنها آنطور که باید مورد توجه قرار نگرفته اند. یکی از این میوه ها گیلاس است که سرشار است از آنتی اکسیدان، فیبر و مواد مغذی که برای بسیاری از جنبه های سلامتمان مفید است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بنابراین اگر به دنبال بهانه ای هستید که گیلاس بیشتری بخورید جای درستی آمدید. می خواهم در این مقاله از خواص شگفت انگیز این میوه خوش رنگ تابستانی برایتان بگویم.

 
1- کاهش التهاب
 
گیلاس سرشار است از آنتی اکسیدان و این را می توان به سادگی از روی رنگش تشخیص داد. گیلاس مخصوصا سرشار از آنتوسیانین است که درست مانند داروهایی نظیر ایبوپروفن با التهاب مقابله می کند. این آنتو سیانین ها همچنین با کاهش خطر بیماری های قلبی نیز همراه هستند که یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در بسیاری از کشورها است.
 
 
2- کمک به خوابی بهتر
 
گیلاس سرشار از ملاتونین است که یکی از هورمون های اصلی و تاثیر گذار در چرخه خواب و بیداری است. در یک تحقیق که روی دو گره انجام شد یکی شربت گیلاس نوشید و گروه دیگر شربتی دیگر. در پایان هفته سطح ملاتونین گروهی که از گیلاس استفاده کرده بودند افزایش یافته بود. تحقیقات بعدی نشان داد افزایش سطح ملاتونین در زنان و مردان می تواند به از بین رفتن مشکلات خواب و تنظیم آن کمک کند.
 
 
3- بهبود تعادل قند خون
 
میوه ها به خاطر اینکه سرشار از قند هستند کمی مورد بی مهری قرار گرفته اند. اما گیلاس شاخص گلیسمی پایینی دارد. تحقیقات نشان داده آنتی اکسیدان های موجود در این میوه توانسته قند خون را در حیوانات کاهش دهد – این یعنی گیلاس می تواند با دیابت در انسان ها مقابله کند.
 
 
4- مقابله با سرطان و پیری
 
متاسفانه در سال های اخیر نرخ ابتلا به سرطان افزایش چشم گیری داشته. خبر خوب اینکه گیلاس سرشار است از فیتوشیمیایی هایی نظیر ترپنس که نشان داده اند می تواند جلوی رشد سرطان را بگیرند و عملکرد سیستم ایمنی را افزایش دهند. گیلاس یکی از غذاهایی است که رتبه بالایی در میان میوه های سرشار از آنتی اکسیدان دارد. آنتی اکسیدان به مقابله با آسیب اکسیداتیو در بدن می پردازد و از برخی علائم پیری پیشگیری می کند.
 
 
5- کمکتان می کند وزنی سالم را تثبیت کنید
 
گیلاس ها شاخص گلیسمی پایینی دارند اما سرشار از فیبر نیز هستند که شاخص بسیار مهمی در کنترل وزن و بهبود میکروبیوم بدن است. بسیاری از ما به اندازه کافی فیبر دریافت نمی کنیم. بنابراین گیلاس می تواند گزینه مناسبی برای اضافه کردن به برنامه غذایی باشد. در یک تحقیق که روی موش ها انجام گرفت آنهایی که گیلاس می خوردند اختلال متابولیک پیدا نمی کردند و همچنین التهاب کمتری داشتند – هر دوی این موارد در چاقی موثر هستند.
امیدوارم این خواص باعث شده باشد که بیشتر به این میوه اهمیت دهید و به برنامه غذایی اضافه اش کنید.
 
 
نویسنده: گرچن لیدیکر
 
منابع:
Antioxidant and antiinflammatory activities of anthocyanins and their aglycon, cyanidin, from tart cherries.- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10075763
Insulin secretion by bioactive anthocyanins and anthocyanidins present in fruits.- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15631504
Effect of tart cherry juice (Prunus cerasus) on melatonin levels and enhanced sleep quality.- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22038497
Insulin secretion by bioactive anthocyanins and anthocyanidins present in fruits.- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15631504
Phytochemicals: The Cancer Fighters in Your Foods – http://www.aicr.org/reduce-your-cancer-risk/diet/elements_phytochemicals.html
Regular tart cherry intake alters abdominal adiposity, adipose gene transcription, and inflammation in obesity-prone rats fed a high fat diet. – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19857054

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
کدخبر:11486منبع:دکتر کرمانیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوازدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11486.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر