پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: برخی آجیلها با رنگهای غیرمجاز و ظاهری فریبنده در دسترس خریداران قرار گرفته که موجب مسمومیت میشوند.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران درمورد رعایت نکات بهداشتی و سلامتی برای آجیل بیان کرد: آجیل از جمله تنقلاتی است که بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد و با رنگ و لعاب های جذاب، هر بینندهای را به خرید تشویق می کند.
وی افزود: یکی از عوامل جذابیت آجیل ، رنگ های خوراکی است که در پسته، انواع تخمه و بادام و غیره استفاده می شود و متأسفانه به اسم محصول صادراتی و مرغوب توزیع شده و سودهای زیادی را روانه جیب سودجویان کرده است.
رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: رنگهای مصرفی در خوراکی ها حاصل مواد طبیعی و خالص، و یا ترکیبات شیمیایی است که اثرات سوء در بدن و سلامت محصولات طبیعی خوراکی دارندو بسیاری از این رنگ ها از کشورهای دیگر وارد شده است که کیفیت آن بستگی به کشور تولید کننده آن دارد.
وی عنوان کرد: بسته بندی رنگ های خوراکی باید تاریخ، استاندارد غذایی و شماره درج شده و مجوز لازم را کسب کرده باشد؛ با این حال حتی رنگ های مجاز خوراکی، نیز باید به اندازه تعیین شده مصرف شود و استفاده بیشتر آن می تواند خطرساز شود.
عزیزی عنوان کرد: رنگ های مجاز مصرفی در مواد خوراکی، خالص و عاری از سموم و مواد شیمیایی است در حالی که در برخی موارد شاهد رنگ های غیر طبیعی بر آجیل و خوراکیهایی چون برگه های زردآلو هستیم که با ظاهر فریبنده، خریداری شده و مصرف می شود.
وی تصریح کرد: دفع سموم حاصل از رنگ های خوراکی از بدن بسیار مشکل و مسمومیت زا است بنابراین توصیه می شود حتما از آجیل های خام و بدون نمک و رنگهای پررنگ استفاده شده همچنین خریداران این محصولات را از مغازه های معتبر تهیه کنند.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست