روش تهیه آلبالو پلو


لقمه: آلبالوپلو یكی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است، به این شرط كه به خوبی آن را تهیه كنید و یه وقت به جای آلبالو، گیلاس به آن اضافه نكنید.

آلبالو یکی از میوه های تابستانی پر مصرف است که تهیه آن نیز در این فصل بسیار آسان است. آلبالوپلو نیز یكی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است، به این شرط كه به خوبی آن را تهیه كنید و یه وقت به جای آلبالو، گیلاس به آن اضافه نكنید.


مواد اولیه :

• برنج                             500 گرم
• آلبالو و شکر                   از هر کدام یك كیلوگرم
• مرغ                              750 گرم یا یك كیلوگرم
• زعفران ساییده‌شده         دو قاشق مرباخوری
• روغن                             200 گرم
• خلال پسته و بادام            از هر كدام 50 گرم
• نمک و زردچوبه                به میزان لازم


طرز تهیه: 
ابتدا شكر را روی آلبالوهای تمیز و هسته گرفته شده ریخته و می‌گذاریم یك‌ساعت در ظرفی دردار در دمای آشپزخانه بماند، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار داده تا كاملا قوام بیاید و غلیظ شود. برنجی را كه قبلا خیس كرده‌ایم آبكش می‌كنیم و زمان دم‌كردن یك مقدار برنج و مقداری از مربای آلبالو می‌ریزیم (به صورت مرحله‌ای ریخته تا مواد تمام شود). مرغ را در قابلمه‌ای دیگر با پیاز، كمی نمك، زردچوبه و كمی زعفران می‌گذاریم بپزد تا آبش تمام شود. بعد از این‌كه برنج پخته شد هنگام سرو برنج را در دیس كشیده و مقداری از شربت آلبالو را كه كنار گذاشته‌ایم روی برنج ریخته و از خلال پسته و بادام برای تزیین استفاده می‌كنیم و مرغ‌ها را در ظرف دیگر یا دور برنج گذاشته و سرو می‌كنیم.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۵ تير
کدخبر:1152منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ پنجم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1152.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر