گوشت قرمز و افزایش خطر ابتلا به آلزایمر


پایگاه خبری لقمه: پزشکان اظهار داشتند: مصرف زیاد گوشت قرمز می‌تواند خطر بیماری آلزایمر را به دلیل افزایش آهن در مغز بالا ببرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بررسی روی بیماران مبتلا به آلزایمر حاکی از آن است که آهن در بخش‌هایی از مغز انباشته می‌شود که در مراحل اولیه بیماری آسیب دیده‌اند.محققان همچنین با بررسی اسکن‌های مغزی دریافتند میزان آهن دریافتی بدن با تخریب بافت مغزی در بیماران آلزایمری مرتبط است.

 
اگرچه نتایج این مطالعه نقش آهن را در بروز این بیماری اثبات نمی‌کند اما محققان معتقدند نتایج این مطالعه آشکار می‌سازد که مصرف آهن ممکن است به تشدید این بیماری کمک کند.
 
متخصصان علوم پزشکی دانشگاه کالیفرنیا معتقدند: اگرچه مصرف آهن برای عملکرد صحیح سلول‌ها ضروری است اما مصرف زیاد آن می‌تواند مضر باشد.
 
به گفته محققان بیشترین میزان انباشتگی آهن در مغز در سلول‌هایی دیده می‌شود که «غلاف میلین» را تولید می‌کنند و تخریب غلاف میلین‌ به از بین رفتن سلول‌های مغزی و تشدید بیماری آلزایمر منجر می‌شود.
 
«جرج بارتزوکیس»، محقق ارشد این مطالعه گفت: افزایش آهن در مغز با تخریب بافت‌های این عضو مرتبط است. همچنین دریافتیم افزایش آهن در «هیپوکامپ» با افزایش تخریب بافت این غده در بیماران مبتلا به آلزایمر مرتبط است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
کدخبر:11545منبع:سلامتیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و سوم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11545.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر