روش پخت سوپ جو در ماکروویو


پایگاه خبری لقمه: سوپ جو سفید پیش غذای خوشمزه ای است که به راحتی می توانید آن را با استفاده از مایکروویو تهیه کنید و لذت ببرید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سوپ جو سفید پیش غذای خوشمزه ای است که به راحتی می توانید آن را با استفاده از مایکروفر تهیه کنید و لذت ببرید.

 
 آموزش سوپ جو در ماکروویو
 
مواد لازم:
 
 جو پرک    100 گرم
 هویج      سه عدد
 آب مرغ    دو پیمانه
 نمک و فلفل به میزان لازم
 جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
 خامه         50 گرم
 آب            دو لیوان
 
مواد لازم برای سس سفید :
 
 شیر      یک پیمانه
 کره        50 گرم
 آرد         دو قاشق مرباخوری
 نمک و فلفل     به میزان لازم
 
طرز تهیه :
 
1. برای تهیه سس ابتدا کره را با قدرت 100 درصد (معادل 900 وات) یک تا یک و نیم دقیقه در مایکروویو می گذاریم و آرد را به آن اضافه می کنیم تا کاملا آرد در کره حل شود.
 
2. آنگاه شیر، نمک و فلفل را کم کم داخل آن ریخته و هم می زنیم و مجددا ظرف فاقد در را به مدت دو تا چهار دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه می گذاریم تا سس آماده شود.
 
3. برای تهیه سوپ، هویج رنده شده را با نصف لیوان آب در ظرف مناسبی ریخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروویو می گذاریم سپس آب، آب مرغ و جو پرک را به هویج اضافه کرده و ظرف را با در بسته به مدت 20 تا 25 دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروویو قرار می دهیم.
 
4. سس سفید آماده را به سوپ افزوده و مجددا ظرف را فاقد در به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه گذاشته و بعد از آن خامه، جعفری، نمک و فلفل را به سوپ اضافه می کنیم.
 
نکتـه: در صورت دلخواه می توانید 100 گرم قارچ را خرد کرده و در کره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
کدخبر:11559منبع:آکاایرانتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و چهارم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11559.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر