بایدها و نبایدهای انجام لامینیت


پایگاه خبری لقمه: دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران بایدها و نبایدهای انجام لامینیت را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، لیلا صدقی در افتتاحیه ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اظهارداشت: با توجه به تمایل روز افزون بیماران برای انجام درمان های زیبایی همچون کامپوزیت ونیر، لامینیت پرسلن و اصلاح طرح لبخند مشکلات درمانی زیادی گریبانگیر جامعه ما شده است.


وی افزود: به همین منظور انجمن دندانپزشکان عمومی ایران تصمیم گرفت تا به بررسی شکست های درمان های زیبایی و علل آن همایشی را طراحی کند تا در این حوزه راهگشا باشد.


دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: تمام گروه های دندانپزشکی در این همایش که 15 امتیاز باز آموزی دارد می توانند شرکت کنند همچنین این همایش به طور همزمان در 2 سالن برگزار می شود.


صدقی بیان داشت: در طی 3 روز حدود 24 پانل آموزشی خواهیم داشت که تعدادی به صورت چالشی توسط متخصصین 4 رشته مختلف برگزار شده و بر روی موضوعاتی از نظر طرح درمان که بین دندانپزشکان اجماع نظر کلی وجود ندارد، بحث و تبادل نظر خواهد شد.


وی در ارتباط با موضوع لامینییت پرسلن ونیر اظهارداشت: لامینت یک پوسته نازک سرامیکی با ضخامت کمتر از یک میلی متر بوده که از مواد مختلفی می تواند ساخته شود همچنین لامینیت برای اصلاح طرح لبخند، تغییر رنگ دندان و اصلاح به هم ریختگی دندان ها انجام می شود.


دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: در صورتی که بهم ریختگی دندان ها از یک حدی بیشتر باشد باید درمان ارتودنسی انجام شود. بنابراین طرح درمان بنابر شرایط بیمار انتخاب می شود.



صدقی عنوان کرد: در صورتی که طرح درمان صحیح باشد و دندان های بیمار تراش زیادی نخورده باشد همچنین بیمار بهداشت خوبی داشته باشد لامینیت عوارض و مشکلات خاصی برای بیمار نخواهد داشت.


وی اضافه کرد: یکی دیکر از روش های درمانی زیبایی، کامپوزیت ونیرها بوده که مزیت آن به لمینیت های پرسلن نیاز به تراش کمتر دندان داشته ولی باید توجه داشت که امکان تغیر رنگ کامپوزیت ها به مرور زمان بیشتر خواهد بود.


دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: در افرادی که سیگاری بوده یا کسانی که چای و قهوه زیاد میل می کنند این درمان مناسب نخواهد بود همچنین در افرادی که دارای دندان قروچه هستند امکان پریدگی یا ترک در کامپوزیت و نیر و پرسنل لامینیت وجود دارد.


صدقی عنوان کرد: چنانچه درمان کامپوزیت ونیر یا لامینیت پرسلن به درستی انجام نشود و به طور مثال حجم مواد زیر لثه زیاد باشد باعث التهاب لثه خواهد شد و بیمار به خوبی قادر به رعایت بهداشت نخواهد بود.


وی بیان کرد: در نتیجه عدم رعایت بهداشت به مرور زمان التهاب لثه و پوسیدگی در دندان های بیمار ایجاد می شود.


دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در ارتباط با تغییر خط لبخند گفت: لبخند زیبا حق هر انسانی است ولی انتخاب راه درمانی صحیح و روش درمان درست در پایداری درمان و کاهش مشکلات بیمار نقش به سزایی دارد.

 

صدقی تصریح کرد: در جامعه ما تمایل به داشتن لبخندهای هالیوودی زیاد شده بنابراین بهترین راهکار انجام درمان صحیح و بی نقص توسط دندانپزشکان جهت کاهش عوارض احتمالی این درمان ها خواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست

 
در تاریخ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
کدخبر:11570منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و پنجم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11570.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر