طرز تهیه سالاد زیتون یک سالاد لاکچری و خوشمزه


پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه یک نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیتا منوچهری، در این مطلب طرز تهیه یک نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.

  
طرز تهیه سالاد زیتون سالاد لاکچری و خوشمزه
 
مواد لازم(4 الی 6 نفر): 
 
زیتون سیاه (هسته جدا و خرد شده): 150 گرم
زیتون سبز (هسته جدا و خرد شده): 150 گرم
فلفل قرمز (کباب شده): 2 عدد
برگ جعفری (خرد شده): 1 قاشق سوپ خوری
خیار شور (خرد شده): 4 الی 5 عدد
 
مواد لازم سس:
 
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی: 1 عدد
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه:
 
برگ جعفری خرد شده و زیتون های هسته جدا و خرد شده را با هم در ظرف مناسبی مخلوط کنید. فلفل قرمز کباب شده و خرد شده و خیارشور را اضافه و مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
کدخبر:11606منبع:سفره ایرانیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و نهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11606.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر