عالی ترین ها برای جایگزین گوشت سفید را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: گوشت سفید منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.اگر ماهی نمی خورید این خوراکی را جایگزین کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.

 
مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به عدم تمایل برخی افراد برای مصرف گوشت سفید مانند گوشت مرغ و ماهی، گفت:گوشت سفید دارای کلسترول کم تری نسبت به گوشت قرمز است و علاوه بر آن زود هضم و زود جذب است.
 
موادجایگزین گوشت سفید
وی افزود:گوشت قرمز دارای میزان بیشتری کلسترول، کلسترول سازی و آهن است بنابراین افرادی که تمایلی به مصرف گوشت سفید ندارند، علاوه بر مصرف گوشت قرمز می توانند برای تامین ویتامین و پروتئین های لازم تخم مرغ و حبوبات مصرف کنند.
 
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی یادآور شد:اما گوشت ماهی قابل جایگزینی نیست زیرا گوشت ماهی دارای مقدار زیادی امگا ۳، ویتامین B12، ید و سلنیوم است که با مصرف هیچ ماده غذایی و مکملی جایگزین نمی شود.
 
وی همچنان خاطرنشان کرد:خوشبختانه گوشت ها جزو مواد غذایی هستند که جایگزین دارند، بنابراین افرادی که تمایل به مصرفگوشت قرمز یا سفید ندارند، باید تحت نظر پزشک جایگزین های مناسبی طبق نیاز بدن دریافت کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
کدخبر:11620منبع:سلامتیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ سي مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11620.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر