فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین


پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از لباس های خاص چینی ها گرفته تا معابدشان، شاهد مسائلی هستیم که بعضا فقط در سرزمین اژدهای سرخ به چشم می خورند.

 
از آن جا که این کشور پهناور، مقاصد گردشگری فراوانی دارد و سالانه میلیون ها نفر از سراسر جهان به چین سفر می کنند، دیدن برخی از عادات روزمره این مردم برای مسافران بسیار عجیب و دور از ذهن به نظر می رسد. به همین خاطر، برخی از گردشگران، از فعالیت های غیرمعمول چینی ها عکاسی یا فیلم برداری کرده و آن ها را در فضای مجازی با دیگران به اشتراک می گذارند.
 
اگر برایتان جالب است تا بیشتر در مورد این رسوم و فعالیت های عجیب بدانید، توصیه می کنیم تا مطلب زیر را از نظر بگذرانید.
 
چینی ها هر موجود زنده ای که حرکت کند را می خورند
 
 
 
در بازارها و سوپرمارکت های این کشور انواع موجودات همانند لاک پشت، کوروکودیل، کوسه، قورباغه، سگ، گربه، سوسک و کرم فروخته می شود. غذاهای محلی این سرزمین بسیار متنوع است و اگر قصد سفر کردن به چین را دارید، حتما پیش از سفارش غذا در مورد محتویات غذا از گارسون سوال بپرسید.
 
نودل های بلند به جای کیک در جشن ها
 
 
 
چینی ها به جای کیک در جشن های تولد، عروسی یا سال نو با نودل های بلند به شادی می پردازند. آن ها اعتقاد دارند که هر چه طول نودل بلندتر و سفت تر باشد، همان اندازه زندگی فردی که آن ها را صرف می کند بلندتر و پربارتر خواهد بود.
 
 
هر ۱۰ سال یک بار جشن تولد گرفته می شود
 
 
 
بر اساس یک سنت قدیمی در کشور چین، تولد یک ماهگی، سپس یک سالگی، ۶ سالگی و پس از آن هر ۱۰ سال یک بار، برای تولد، جشن گرفته می شود. در سنین ۶۰ و ۸۰ سالگی نیز جشن های بزرگی بر پا می شود. البته اعتقادهای دیگری نیز در سرزمین اژدهای سرخ مرسوم است؛ اینکه زنان ۳۰، ۳۳ و ۶۶ سالگی خود را جشن نمی گیرند زیرا اعتقاد دارند که موجب بدشانسی آن ها در تمام سال خواهد شد. مردها هم جشن ۴۰ سالگی را نمی گیرند زیرا همین اعتقاد را دارند.
 
 
تخم مرغ های سیاه با طعم اوره یکی از محبوب ترین غذاهای چینی هاست
 
 
 
تخم مرغ قرن یکی از مرسوم ترین اسنک های خیابانی چینی هاست. برای تهیه این غذا، تخم مرغ درون چای، نمک، لیموترش، خاکستر و شن پوشانده می شوند و دور آن یک لایه حصیر و سبوس برنج می پیچند و به مدت ۳ تا ۴ ماه درون زمین چال می کنند.
 
Tóngzǐ dàn نیز یکی دیگر از غذاهای خیابانی محبوب این کشور است که برای تهیه آن، تخم مرغ را یک روز کامل در ادرار پسربچه نابالغ می خوابانند و بسیار شور است.
 
 
ربات هایی که گارسون و پیشخدمت هستند
 
 
 
اگر به چین سفر کردید، از دیدن رباتی که غذای سفارشی شما را تحویلتان می دهد، چندان تعجب نکنید. اولین رستوران چین که ربات ها را برای انجام اموری همانند سرو و پخت غذا استخدام کرد، چندین سال پیش افتتاح شد و جایگاه ویژه ای در میان مردم پیدا کرد.
 
تغذیه رسانی به کفش‌دوزک ها
 
 
 
این کاغذهای عجیبی که می بینید، با عنصر خاصی پوشیده شده که موجب جذب کفش دوزک ها می شود. این کار برای این صورت می گیرد که پینه‌دوزها در باغ یا گلخانه ها زندگی کرده و شپش های گیاهان را بخورند و از بین ببرند.
 
 
بستنی نخود فرنگی
 
از دیگر خوراکی های عجیب مردم سرزمین اژدهای سرخ، بستنی با طعم نخود فرنگی است که از همین ماده نیز درست می شود.
 
 
کوکی های شانس چینی از ژاپن
 
 
 
کوکی های شانس، که درون خود برگه هایی با نوشته های جالب دارند را به چینی ها نسبت می دهند. اما در اصل یک آشپز ژاپنی آن را تهیه کرده است. پس از ورود دستور پخت آن به آمریکا، به اشتباه تصور شد که این شیرینی چینی است به طوری که خود چینی ها هم آن را در منوی غذاهای محلی خود لیست می کنند. اما در واقع یک ایده ی ژاپنی محسوب می شود.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
کدخبر:11628منبع:روزیاتوتاریخ انتشار:۱۳۹۶ سي مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11628.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر