طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی


پایگاه خبری لقمه: غذاهای گوناگونی به وسیله‌ی تخم مرغ تهیه می‌شوند اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه می‌شود، قرار داده‌ایم. برای آشنایی با شیوه‌ی پخت و مواد اولیه‌ی املت ژاپنی، با ما همراه باشید.طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، غذاهای گوناگونی به وسیله‌ی تخم مرغ تهیه می‌شوند اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه می‌شود، قرار داده‌ایم. برای آشنایی با شیوه‌ی پخت و مواد اولیه‌ی املت ژاپنی، با ما همراه باشید.

 
طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی
 
مواد لازم:
 
تخم مرغ: 3 عدد
پیاز کوچک رنده شده: 1 عدد
پیازچه‌ی خرد شده: 1 ساقه
هویج رنده شده: 1 عدد
شیر: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:
 
تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و شیر را به آنها اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. وقتی تخم مرغ و شیر خوب مخلوط شدند، هویج رنده شده (یا ریز خرد شده)، پیاز رنده شده و پیازچه را به همراه نمک و فلفل، به مواد می‌افزاییم و خوب هم می‌زنیم.
 
ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل می‌ریزیم تا خوب داغ شود سپس یک ملاقه از مواد املت را برداشته و داخل ماهیتابه می‌ریزیم، وقتی املت خوب خودش را گرفت، در همان حالی که داخل ماهیتابه است، آن را رول می‌کنیم.
 
بقیه‌ی مواد املت را نیز به همین روش رول کرده و آماده می‌کنیم و در آخر برش می‌زنیم.
 
منبع: justfood

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
کدخبر:11632منبع:تابناک باتوتاریخ انتشار:۱۳۹۶ سي مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11632.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر